Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova şampiyonlar yetiştiriyor

Bornova şampiyonlar yetiştiriyor

Bornova Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırım ve projelerle sporda marka kent haline gelen ilçede sportif başarılar yüzleri güldürüyor. Cimnastikte Dünya Şampiyonu olan Koray Altınel’in ardından yine aynı spor dalında Türkiye Şampiyonu olan Ece Yağmur Yavuz, Başkan Olgun Atila’yı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 07.12.2017 - 10:16

Eylül ayında Bolu, Kasım ayında ise Ankara’da düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Artistik Cimnastik Yarışmaları Yıldız Kızlar Kategorisi’nde altın madalya kazanan Bornovalı Sporcu Ece Yağmur Yavuz, iki yarışmada kazandığı kupa ve madalyalarla birlikte Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti.

Babası Ayhan Yavuz ve Amcası Kıral Yavuz’un eşlik ettiği13 yaşındaki cimnastikçi, sporculara ve spor kulüplerine her zaman destek olan Başkan Atila’ya, bundan sonraki spor yaşamında daha büyük başarılar kazanacağının sözünü verdi.

Türkiye Şampiyonu sporcuyu kutlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, mümkün olduğunca her yaştan Bornovalının spor yapması için çaba harcadıklarını belirterek, “İlçemizden yetişen sporcuların böylesi başarılar elde etmesi ise bizlere ayrı bir gurur veriyor” diye konuştu.

Spor yaşamını bir Bornova kulübü olan Şavkar Cimnastik’te sürdüren Ece Yağmur Yavuz, öğrenimini Evka-3’teki Şehir Erkan Er Ortaokulu’nda sürdürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.