Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da vefa buluşması

Bornova’da vefa buluşması

Türkiye Meclis Üyeleri Birliği ile Bornova Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Vefa Gecesi’nde aldıkları kararlarla, İzmir’e kazandırdıkları eserlerle iz bırakan belediye başkanları ve meclis üyeleri biraraya geldi. Eski başkanlar ve meclis üyeleri buluştu

  • Ege Postası
  • 12.11.2018 - 10:44

Bornova Belediyesi’nin; iki dönem Bornova Belediye Başkanlığı yapan Sırrı Aydoğan’ın ismini vererek hizmete açtığı Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye katılan eski belediye başkanları ve meclis üyelerine plaket verildi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da İzmir’in gelişmesi için çaba harcamış, görev yapmış belediye başkanları ve meclis üyeleri ile birarada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Meclis üyesi kökenli bir kardeşiniz olarak bu akşam buradayım. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önemli olan hoş bir seda bırakmak. Bundan sonra hep birlikte daha
güzel günlere kavuşmak dileğiyle Bornova’da İzmir’de hizmet etmiş bütün değerlerimizi saygıyla anıyorum” dedi.

Türkiye Meclis Üyeleri Birliği ile Bornova Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 6. Vefa Gecesi, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Bornova Belediye Meclisi’nin vefa anlayışını gösteren Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bornova Belediyesi’nin Atatürk Mahallesi’nde hizmete açtığı ve 1977-1980 ile 2004-2009 yılları arasında iki dönem Bornova Belediye Başkanlığı yapan Sırrı Aydoğan’ın isminin verildiği Kültür Merkezi’ndeki vefa gecesine; İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yüksel Çakmur, Konak Belediyesi eski Başkanı Ahmet Sarışın, Çiğli Belediyesi eski Başkanı Tevfik Alyanak, Bornova Belediyesi eski başkanları Cengiz Bulut ve Ali Sözer, Karabağlar Belediyesi eski Başkanı Sıtkı Kürüm ile İzmir’deki ilçe belediyelerinin eski meclis üyeleri katıldı. Gecede görevdeki belediye
başkanlarından Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yanısıra Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli ile CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven de yer aldı. 

Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık, ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu geceye katılan eski belediye başkanları ve meclis üyelerine plaket verildi. 

Birlik ve dayanışma vurgusu

Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık, gecenin hazırlanmasında sağladığı katkılar nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür ederek, “Böyle güzel bir geceyi vefa örneğinin gösterildiği çok önemli bir noktada yaşamak da ayrıca güzel. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya bu kültür merkezine Sırrı Aydoğan’ın ismini vermesi, bu ilçeye emeği geçmiş bir belediye başkanını onurlandırması nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Önemli olan hoş bir seda bırakmak

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da İzmir’in gelişmesi için çaba harcamış görev yapmış belediye başkanları ve meclis üyeleri ile birarada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Meclis üyesi kökenli bir kardeşiniz olarak bu akşam buradayım. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önemli olan hoş bir seda bırakmak. Bundan sonra hep birlikte daha güzel günlere kavuşmak dileğiyle Bornova’da İzmir’de hizmet etmiş bütün değerlerimizi saygıyla anıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.