Dolar 32,4723
%0.19
Euro 34,5572
%0.18
Altın 2.474,870
%-0.33
Bist-100 9.531,00
%-1.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da Uluslararası Türk Daması Turnuvası heyecanı

Bornova'da Uluslararası Türk Daması Turnuvası heyecanı

Bornova Belediyesi ve Ege Damacılar Derneği işbirliği ile Bornova'da ilk kez Uluslararası Dama Turnuvası düzenlenecek. Uluslararası Türk Daması Turnuvası heyecanı

  • Ege Postası
  • 24.09.2019 - 10:11

7 ülkeden 100 damacının katılacağı organizasyon 28-29 Eylül tarihlerinde Dramalılar Köşkü Kent Arşivi Müzesi'nde gerçekleştirilecek. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve Ege Damacılar Derneği Başkanı Murat Keser, turnuva öncesi bir araya geldi. Hem bu önemli organizasyonla ilgili detayları konuştu, hem de dama oynadı.

50 yıldır dama oynadığını ifade eden Murat Keser, "Bornova olarak böylesi bir organizasyona ilk kez ev sahipliği yapacak olmamız beni ve camiamızı çok mutlu etti, gururlandırdı. Bu anlamda Başkanımız Mustafa İduğ'a bizlere destek olduğu için çok teşekkür ediyorum" dedi.Başkan Mustafa İduğ ise zeka oyunlarının önemine dikkat çekerek, "Bu tip organizasyonların devamı gelecek. Bornova Belediyesi olarak önümüzdeki aylarda satranç, briç ve tavla gibi zeka oyunlarıyla ilgili turnuvalar da düzenleyeceğiz" diye konuştu.

Uluslararası Bornova Türk Daması Turnuvası'nda dereceye girenler puanlama sistemi ile belirlenecek. Müsabakaları vatandaşlar da izleyebilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.