Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,8737
%0.41
Altın 2.498,600
%0.57
Bist-100 9.659,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da ortak akıl toplantıları devam ediyor

Bornova’da ortak akıl toplantıları devam ediyor

Bornova Belediyesi’nin ortak akıl toplantıları kahvehane işletmecileri ile devam etti. İzmir Kahveciler Odası Yönetimi ve Bornovalı işletmecilerin katıldığı toplantıda, sektörün sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. İzmir Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı, İzmir’de ilk kez bir belediyenin kendileri ile böyle bir toplantı yaptığını belirterek, Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti.   İzmir'de ilk defa böyle bir toplantı yapıldı!

  • Ege Postası
  • 17.11.2017 - 09:28

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yönetim anlayışının ilk sırasına koyduğu ortak akıl ilkesi çerçevesinde gerçekleştirdiği toplantılar kapsamında, bu kez kahvehane işletmecileri ile biraraya geldi. Büyük Park’taki Kızlar Kahvesi’nde yapılan toplantıya İzmir Kahveciler Odası Yönetimi ile Bornovalı işletmeciler katıldı.

Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti

İzmir Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı, İzmir’de ilk kez belediyenin kendileri ile böyle bir toplantı yaptığı belirterek, Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti. 3 bin üyeye sahip olduklarına dikkat çeken Kırdı, “Bornova Belediyesi’nin ilgili müdürlüklerinin bizlere olan yaklaşımından da çok memnunuz. Bu anlamda genel anlamdaki pek çok sorunumuzun çözümü noktasında da yine Bornova Belediyesi’nin öncü ve örnek olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Başkan Atila: Çok önemli bir meslek grubusunuz

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise kahvehanecilerin çok önemli bir meslek grubu olduğunu vurguladı. Atila, “Sizler de bizim gibi vatandaşların dertlerini dinliyorsunuz. Yani kahvehaneler, vatandaşların rahatladığı, çayını kahvesini için sohbet ettiği mekanlar. Bu anlamda tüm işlemlerinizi en hızlı şekilde yapmak için büyük çaba harcıyoruz” diye konuştu. Sorunları birlikte ortaya koyarak çözüm önerileri üretmenin çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Atila, Bornova Belediyesi olarak özel konseptli kafeler işlettiklerini hatırlatarak, “Ben aslında buna karşıyım ama biz özel sektörün yapmadıklarını yapıyoruz. Engelsiz Kafe, Down Kafe, Çınar Kafe gibi tüm işletmelerimiz sosyal destek amaçlı olarak hizmet veriyor. Yani kar etme düşüncemiz yok” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.