Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da girişimci adaylarına destek

Bornova'da girişimci adaylarına destek

Bornova Belediyesi’nin girişimci adaylarını desteklemek için Kosgeb ve İşkur işbirliğiyle başlattığı uygulamalı girişimcilik eğitimleri, kendi işini kurmak isteyenleri hayallerine yaklaştırıyor. Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki 32 saatlik eğitimi tamamlayanlar hibe desteği ve uygun faizli kredi kullanma imkanlarına sahip olacak.

  • Ege Postası
  • 23.05.2018 - 12:09

Bornova Belediyesi girişimci olmak isteyen ancak, bilgi ve sermaye yetersizliği yaşayanlara destek olmak için Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile birlikte “Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı” düzenledi. Eğitmen ve Proje Uzmanı Oya Gül Evcil, bir iş fikrinin oluşturulmasından, hayata geçirilip sürdürülmesine kadar bütün süreçleri katılımcılara 32 saatlik eğitimde anlattı.

KOSGEB’in ‘Yeni Girişimci Desteği’ kapsamında sürdürülen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı’na katılanlar, toplam 32 saat süren dersleri tamamladıktan sonra iş planlarını oluşturacak. İş fikirleri ve projeleri onaylananlar 50 bin lira hibe desteğinin yanında 100 bin liralık uygun faizli kredi kullanmaya hak kazanacak.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, hayalini kurdukları işleri yaşama geçirmek isteyen vatandaşlara destek olmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, “İş fikirlerini gerçek birer işletmeye dönüştürmek isteyenlere bu eğitimler aracılığıyla destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.