Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da etik konferans

Bornova'da etik konferans

Bornova Belediyesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi işbirliği ile önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. “Felsefe- Siyaset- İletişim İçin Etik Konferansı”, yarın(Cuma) saat 16.00'da, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek

  • Ege Postası
  • 30.05.2013 - 15:51
“Felsefe- Siyaset- İletişim İçin Etik Konferansı”, Bornova Belediyesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi işbirliğiyle yapılacak. Konferansta İzmir Ekonomisi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Serdar Taşçı, ‘Etik nedir, ne değildir'’ sorularını yanıtlayacak. Taşçı ayrıca, geçmişten geleceğe ahlakın siyasi seyrini anlatacak. İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Tunçtan Baltacıoğlu, ‘Üniversite ve Bilim Etiği’ başlığı altında konuşacak. Etkinlik Ünlü Gazeteci ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Haluk Şahin’i de İzmirliler ile buluşturacak. Şahin, İletişim ve Medya Etiği tartışmalarını irdeleyecek.

Vatandaşların sosyal yaşamını zenginleştiren kültürel ve sanatsal etkinliklerin yansıra güncel konu ve sorunların tartışılmasının da önemli olduğunu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, herkesi konferansı izlemeye çağırdı.

Büyük Park içerisindeki Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Sevda Şener Sahnesi'nde gerçekleştirilecek konferans, 31 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da başlayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.