Dolar 32,5023
%-0.12
Euro 34,9607
%0.38
Altın 2.430,250
%0.29
Bist-100 9.818,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da dostluk rüzgarı

Bornova’da dostluk rüzgarı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP İlçe Başkanı Asım Güven ile birlikte İYİ Parti Bornova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bornova’da dostluk rüzgarı

  • Ege Postası
  • 14.12.2018 - 18:34

EGEPOSTASI- 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ittifak konusunda uzlaşmaları İzmir’de de siyaseti hareketlendirdi.

Bornova Belediye Başkanı CHP’li Olgun Atila, CHP İlçe Başkanı Asım Güven ve partililerle, İYİ Parti Bornova İlçe Başkanı Mustafa Tabak ve yönetimini ziyaret etti. Misafirperverliklerinden dolayı Tabak ve yönetimine teşekkür eden Atila, “İzmir’in bu uzlaşı kültürünün Türkiye’nin dört bir yanına yayılması için birlik ve beraberlik içinde mücadele edeceğiz” dedi. 

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Tabak da ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getirirken, “Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bize emanet ettiği cumhuriyetimizi daha iyi bir noktaya getirebilmek için hep birlikte çalışmalıyız” mesajı verdi.

Başkan Atila, İlçe Başkanı Tabak ve yönetimine başarılar dileyerek, Atatürk’ün yağlı boya resmini hediye etti.

Öte yandan kısa bir süre önce İYİ Parti Bornova İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Tabak ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı makamında ziyaret etmişti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.