Dolar 32,5136
%0.12
Euro 34,7226
%-0.03
Altın 2.500,950
%0.66
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da ‘delege seçimleri’ krizi!

Bornova’da ‘delege seçimleri’ krizi!

CHP’de kongre sürecinde seçim tarihleri sıkıntılara neden olmaya devam ediyor. Bornova’da seçim tarihleri yönetim kurulu ile Başkan Asım Güven arasında krize neden oldu. CHP Bornova’da ‘delege seçimleri’ krizi!

  • Ege Postası
  • 04.11.2019 - 11:58

Yusuf TOMRUK/EGEPOSTASI - CHP’de kongre takvimi işliyor ve pek çok ilçede seçimler hafta sonu başlayacak. Bazı ilçelerde tarihleri yönetim kurulu kararıyla belirlenirken Bornova’da Başkan Asım Güven tarafından revize edilerek İl Başkanlığı’na yollandı. Bornova ilçe yönetim kurulu üyeleri durumu il başkanlığına bildirirken, konunun olağan il yönetim kurulu toplantısında ele alınarak, sonuca bağlanması bekleniyor.

'HER PARTİLİYE EŞİT MESAFEDEYİM'

Konu hakkında Egepostası’na açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Asım Güven değişiklik yaptığını kabul ederek, “Tarihler konusunda bir arkadaşımıza görev vermiştim. Onun yaptığı çalışmayı değerlendirdiğimde tarihlerin bazı gruplara daha fazla propaganda yapma fırsatı tanıdığını gördüm. Ben her partiliye eşit mesafede olan bir başkanım, bu duruma müsaade edemezdim. O tarihlerde seçimlerimiz yapılsa ben taraf tutmuş gibi gözükecektim. O yüzden yetkimi kullanıp tarihleri revize ederek, il başkanlığına yolladım" diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.