Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da Cumhuriyet kutlamaları Grup Mecaz’la başladı

Bornova’da Cumhuriyet kutlamaları Grup Mecaz’la başladı

Bornova Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği Grup Mecaz konseri büyük ilgi gördü. Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda sahneye çıkan Grup Mecaz Cumhuriyet coşkusunu türkülerle yaşattı

  • Ege Postası
  • 28.10.2017 - 12:13

Bornova Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği Grup Mecaz konseri büyük ilgi gördü. Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı öğretim görevlileri ve mezunlarından oluşan Grup Mecaz, Ege'den Orta Anadolu'ya, Karadeniz'den Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya, Akdeniz’den Balkanlar'a kadar uzanan eserleriyle Bornovalılara müzik ziyafeti sundu. 

Zeynel Demir, Mahmut Karagenç, Özgür Çelik, Mehmet Ali Edis ve Hüseyin Özdoğan'dan oluşan Grup Mecaz, sahne performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Final İzmir Marşı’yla yapıldı

Grup kendi albümleri Yalelli, Derun ve Heybe’nin yanısıra sevilen türküleri de seslendirdi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da ailesiyle birlikte izlediği gecenin finali İzmir Marşı’yla yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran Bornovalılar ellerindeki bayraklarla İzmir Marşı’na eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.