Dolar 32,3398
%0.18
Euro 35,1000
%-0.24
Altın 2.239,180
%-0.19
Bist-100 8,82
%1.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da bayram birlikteliği

Bornova’da bayram birlikteliği

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Kurban Bayramı öncesi Birlik Mahallesi ve Koşukavak Mahallesi’nde yaşayan bazı vatandaşların evlerini ziyaret etti. Çay içip sohbet eden Başkan Atila, talepleri de dinleyerek bayramlarını kutladı. Başkan Atila çay içti, sohbet etti...

  • Ege Postası
  • 20.08.2018 - 09:23

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Kurban Bayramı öncesinde de vatandaşlarla birlikte olmaya devam ediyor. İlk olarak Birlik Mahallesi’nde oturan engelli vatandaşlardan Selman Demircioğlu’nu ziyaret eden Başkan Atila, ailenin bayramını kutladı. 

Ardından yine aynı mahallede ikamet eden Kartalmış ailesinin evine konuk oldu. Başkan Atila; Bornova Belediyesi’nin Eylül ayı içinde gerçekleştireceği Toplu Sünnet Şöleni’nden faydalanan ailenin minik çocukları Niyazi Mert Kartalmış ve Arda Kartalmış’a saat hediye etti. 

Bayram ziyaretlerine Koşukavak Mahallesi ile devam eden Başkan Atila, Dost Market’ten yararlanan Tülin Çanakçı ve Hediye Öztürk’ün de evlerine konuk olarak bayramlarını kutladı. Çikollata ve kolonya ile gitiiği ziyaretlerde çay içip sohbet eden Atila, talepleri de dinledi. Başkan Olgun Atila’ya Birlik Mahalle Muhtarı Sami Akdağ ve Koşuklavak Mahalle Muhtarı Necattin Yılmaz  da eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.