Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da 23 Nisan coşkusu

Bornova'da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bornova'da coşkuyla kutlandı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da törenlerde yerini aldı. Bornova'da 23 Nisan heyecanı

  • Ege Postası
  • 23.04.2019 - 13:38

Başkan İduğ, Bornova Cumhuriyet Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan resmi törenlerin ardından Özel Ege Lisesi tarafından hazırlanan kutlamalara da katıldı. Törenlere eşi Ufuk İduğ ile beraber katılan Başkan İduğ, "Bu yıl 99. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Önümüzdeki yıl 100. Yılını hep beraber kutlayacağız. Bu belediye başkanlığı dönemimde iki anlamlı güne şahit olacağız. Gelecek yıl, Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının 100. Yılı kutlayacağız. Ayrıca 2023'te Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yılı'nı da kutlayacığız. Bu açıdan çok mutluyum. Ülkemize hayırlı olsun "dedi.

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bornova'da büyük bir heyecanla kutlandı. Törenler sabah saat 09.30'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı program kapsamında Özel Ege Lisesi'ne geçildi.

Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Turan Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ve Bornovalıların katıldığı etkinlikte, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Öğrencilerin sergilediği birbirinden güzel gösteriler ise büyük beğeni topladı. Ayrıca Özel Ege Lisesi'nde gerçekleşen törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul ve Ortaokullara yönelik olarak 23 Nisan için düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri de verildi.

Törenlere eşi Ufuk İduğ ile beraber katılan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Bu yıl 99. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Önümüzdeki yıl 100. Yılını hep beraber kutlayacağız. Bu belediye başkanlığı dönemimde iki anlamlı güne şahit olacağız. Gelecek yıl Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının 100. Yılı'nı kutlayacağız. Ayrıca 2023 yılındada Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı'nı kutlayacağız.  Bu açıdan çok mutluyum. Tüm ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.