Dolar 32,5393
%-0.02
Euro 34,8571
%-0.02
Altın 2.430,480
%0.01
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da 1432 çalışanla ilgili işlemler tamamlandı

Bornova’da 1432 çalışanla ilgili işlemler tamamlandı

Bornova Belediyesi’nde 20 değişik taşeronda çalışan 1432 çalışan için ilgili Kanun Hükmünde Kararname’nin öngördüğü çalışmalar tamamlandı. Çalışanlar yeni kurulan Bornova Belediyesi Personel A.Ş bünyesine alındı. Çalışanlar hiçbir hak kaybına uğramadan Bornovalılar için hizmet üretmeyi sürdürecek. Bornova'da yüzlerce işçinin mutlu günü

  • Ege Postası
  • 17.04.2018 - 10:40

İlgili Kanun Hükmünde Kararname uyarınca Bornova Belediyesi Personel A.Ş’ye alınan işçilerin işlemleri tamamlandı. Bornova Belediyesi’nin 20 değişik müdürlüğünde çalışan 1432 işçinin geçişi hiçbir hak kaybı olmadan tamamlandı. Bornova’da hizmet ve çalışmalar hiçbir aksamaya uğramadan devam edecek. Böylece 20 değişik taşerona bağlı olan işçiler tek çatı altında da toplanmış oldu.

Amaç en iyi hizmeti sunmak

Çalışanların ve hizmet akışının etkilenmemesi için titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bizim ana hedefimiz Bornovalıların yaşam standartlarını yükseltmek ve bunun için de en iyi hizmeti vermek. Bu hedefe ulaşmak için elbette hizmet üreten çalışanlarımızın koşullarının imkanlar ölçüsünde en iyi şekilde olması gerekir. Bu doğrultuda taşeron şirketlerdeki çalışanlarımızı yeni kurduğumuz Bornova Belediyesi Personel A.Ş bünyesine aldık” dedi.

Birlik beraberlik vurgusu

Hiçbir çalışanın hak kaybına uğramamasına özen gösterdiklerini belirten Atila şöyle konuştu: “Biz büyük bir aileyiz. Bornova’da çalışanlarımızla, vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içindeyiz. Kentimizi daha da geliştirmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.