Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyespor zirveyi zorluyor

Bornova Belediyespor zirveyi zorluyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bornova Belediyespor erteleme maçında zorlu rakibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 88-79’luk skorla mağlup ederek 1 maç eksikle 2’nci sıraya yerleşti.

  • Ege Postası
  • 17.01.2021 - 10:05

Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’ndeki müsabakaya hızlı başlayan Bornova Belediyespor, ilk çeyreği 28-20, ilk yarıyı ise 48-38 önde tamamladı. Maçın ilk dakikasından itibaren sahaya ağırlığını koyan yeşil-beyazlı ekip son çeyreğe 75-62 önde girerken salondan 88-79’lik skorla galip ayrıldı. Bornova Belediyespor bu galibiyetle 1 maç eksikle lider Akhisarspor’la farkı 2 puana indirdi. Mert Gizir’in 21 sayı, 5 ribaunt ve 4 asistle yıldızlaştığı müsabakada Carlos Lorenzo Medlock 20 sayı, 6 asistlik performansıyla galibiyete katkı sundu.

BAŞKAN İDUĞ'DAN GALİBİYET KONUŞMASI

Maçın ardından soyunma odasındaki kutlamalara katılan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ oyuncular tarafından uzun süre alkışlandı. Yaptığı açıklamada güçlü rakibi karşısında ilk düdükten itibaren maçı domine eden Bornova Belediyespor’un kentin gururu haline geldiğini ifade etti. Koç Faruk Beşok ve yardımcılarının da alkışı hak ettiğini dile getiren Başkan İduğ, “Ana hedefimiz, zafere inanmış bu takımın mücadelesini sürdürüp Basketbol Süper Ligi’ne çıkmasıdır. Bu hedef için üstüme düşen görevleri yerine getireceğim. Ama sizden tek bir isteğim var. İnancınızı ve ısrarınızı sürdürün, Bornova Belediyespor’u hak ettiği yere, Süper Lig’e taşıyın” diye konuştu. 

İLK DEVRENİN SON MAÇI KONYA'DA

Şu ana kadar 14 maçta 10 galibiyet ve 4 malubiyetle 24 puan toplamayı başaran Bornova Belediyespor ilk devrenin son maçında Konyaspor ile karşılaşacak. Play-off potasına girmeye çalışan Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Bornova Belediyespor bu erteleme maçını da kazanırsa 26 puanla liderlik koltuğunda oturan Akhisarspor’u yakalayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.