Dolar 32,5700
%0.18
Euro 34,8735
%0.61
Altın 2.431,650
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi esnafın yanında

Bornova Belediyesi esnafın yanında

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası temsilcilerini ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinledi.

  • Ege Postası
  • 16.05.2016 - 10:50

Bornova’nın güçlü bir kent olduğunu hatırlatan Başkan Atila, “İzmir’in en büyük bütçesine sahip olan belediyeyiz. Sanayisiyle, esnafıyla ve üniversiteleriyle her zaman işbirliği içindeyiz” dedi. Bornova Belediyesi’nin her zaman kendilerine destek olduğunu, esnafın yanında yer aldığını belirten Çamdibi Esnaf Odası Başkanı Reşat Gençtürk, Başkan Atila’ya teşekkür plaketi verdi.

“Ortak Akıl” ilkesi çerçevesinde üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere tüm kesimlerin görüşleri doğrultusunda projeler üreten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila esnaf temsilcileri ile de biraya geliyor.  Başkan Atila, Çamdibi Esnaf Sanatkarlar Odası’nca düzenlenen toplantıda esnafın öneri ve isteklerini dinledi. Toplantıya;  Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Reşat Gençtürk’ün yanı sıra Bornova Oto Tamirciler Odası Başkanı Bülent İşçi, İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata, Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekai Altaş ile Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Aziz Talas da katıldı.

Bornova’nın büyük bir aile gibi olduğunu vurgulayan Başkan Atila, “Biz gücümüzü vatandaşlarımızdan alıyoruz. Yapacağımız işlerde en doğru kararı vermek için ortak akıldan yararlanıyoruz” dedi. Bornova’nın sanayisiyle, esnafıyla ve üniversiteleri ile güçlü bir kent olduğuna dikkat çeken Başkan Atila, “İzmir’in en büyük bütçesine sahip olan belediyesiyiz. Bornova 57 vilayetten daha büyük. Birçok alanda İşbirlikleri yapıyoruz. Bunlardan biri de esnafımızla yaptığımız Dost Kart projesi.  Ortak projelerimiz devam edecek” diye konuştu.

Başkan Olgun Atila, üniversitelerle de esnafa yönelik olarak işbirlikleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek, 3. Sanayi Sitesi içinde bulunan esnafa Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencileri tarafından sağlık taramaları yapıldığını hatırlattı.

“Daha güçlü esnaf için çalışıyoruz”

Amaçlarının esnafın daha güçlü olmasına katkı sağlamak olduğunu da hatırlatan Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bunun için farkındalıklar oluşturmak istiyoruz. Herkesin kendi bölgesinden alışveriş yapması gerekiyor. Bunu kendi içimizde ledlerimizle, televizyonlarla ve sosyal medya gibi farklı metotlarla hep beraber sağlamalıyız. Mesela ortak bir kamu spotu hazırlayabiliriz” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Ortak projeler devam edecek

Bornova Belediyesi’nin her zaman kendilerine destek olduğunu belirten Çamdibi Esnaf Odası Başkanı Reşat Gençtürk, “Bornova Belediyemiz esnafımızın yanında yer alıyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.  Dost Kart gibi ortak projelerde yer almaktan da büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. Belediyemizle birlikte bundan sonra da ortak projelerde yer alacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.