Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi can dostların da yanında

Bornova Belediyesi can dostların da yanında

Bornovalılar, hava sıcaklıklarının düşmesiyle sığınacak yer bulamayan sokak hayvanlarının çaresizliğine duyarsız kalmadı. Sosyal medya platformlarından Bornova Belediyesi’ne özellikle köpek kulübesi yapılması için mesajlar atıldı. Vatandaşların yoğun isteği üzerine hemen harekete geçen Bornova Belediyesi de yeni kulübeler yaparak talep edilen yerlere koymaya başladı. Bornovalılar mesaj gönderdi, belediye harekete geçti

  • Ege Postası
  • 14.01.2019 - 09:33

Bornova Belediyesi’nin sokak köpeklerinin soğuklardan etkilenmemesi için yaptırdığı kulübeler büyük memnuniyetle karşılandı. Fen İşleri Şantiyesi’nde üretilip vatandaşların istediği yerlere konulan kulübeler, soğuk havalarda yaşam mücadelesi veren köpeklerin sıcak yuvası oldu. Bornova Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi’nde üretimi yapılan kulübeler ilk olarak Evka-3, Mevlana ve Birlik mahallelerinde vatandaşların talep ettiği yerlere konuldu. Su geçirmemesi için çatılarına özel kaplama yapılan kulübelerden ilk aşamada 35 adet üretildi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, çalışmalarını ‘Bornova Bizim Evimiz’ anlayışı ve hassasiyetiyle yürüttüklerini belirterk, “Sokak hayvanları da evimizin vazgeçilmezleri arasında. Bu nedenle onların da soğuktan korunabilmeleri için bu kulübeleri yaptık ve ilçemizin belirli noktalarına yerleştirmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın konudaki duyarlılıklarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.