Dolar 32,5136
%0.12
Euro 34,7226
%-0.03
Altın 2.500,950
%0.66
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi bayramda da iş başında

Bornova Belediyesi bayramda da iş başında

Ramazan Ayı boyunca her gece farklı bir mahallede kurulan iftar sofralarında Bornovalıları biraraya getiren Bornova Belediyesi, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldı. Gıda işletmelerine yönelik olarak yapılan denetimler yoğunlaştırılırken, ibadethaneler de yapılan detaylı temizliklerle bayrama hazırlandı. Ayrıca bayram tatilinde de Bornova Belediyesi’nin bazı birimleri vatandaşların hizmetinde olmaya devam edecek. Zabıta bayramda da iş başında

  • Ege Postası
  • 13.06.2018 - 10:09

Ramazan Ayı boyunca çalışmalarını arttıran Bornova Belediyesi, vatandaşların Bayramı da huzur içinde geçirmesi için hazırlıklarını tamamladı. Yıl içinde düzenli olarak yapılan ve Ramazan ayında artan denetimler sayesinde ekmek fırınları ve tatlı imalathanelerinden pazaryerlerine kadar özellikle gıda satışı yapan merkezler mercek altına alındı. Hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası, çalışanların temizliği gibi konulara ağırlık verildi. Ayrıca ilçe sınırları içinde bulunan ve yıl içinde belirli periyotlarda temizlenen ibadethanelerde de ekipler arttırılarak bayrama hazır hale getirildi. 

Belediye çalışmaları aralıksız devam edecek

Vatandaşların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmesi ve aksaklıkların yaşanmaması için Bornova Belediyesi’nin pek çok birimi iş başında olacak. Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili müdürlüklerde nöbetçi personeller bulunacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise 24 saat esasına göre çalışmalarına devam edecek. Ayrıca vatandaşlar dilek ve şikayetlerini daha önceden olduğu gibi Bornova Belediyesi’nin 0 232 999 29 29 numaralı telefonunu arayarak ya da 0 530 214 50 35 numaralı WhatsApp hattında da iletebilecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.