Dolar 32,5698
%0.09
Euro 34,9596
%0.38
Altın 2.425,430
%0.09
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediye Meclisi’nden örnek davranış

Bornova Belediye Meclisi’nden örnek davranış

Bornova Belediyesi meclis üyeleri, bir oturum ücretlerini Dost Market’e bağışladı. Siyasilerin topluma örnek olmaları gerektiğini ifade eden Başkan Olgun Atila, duyarlı davranışları nedeniyle tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Bornova Belediye Meclisi’nden

  • Ege Postası
  • 07.08.2015 - 11:15
Bornova Belediyesi meclis üyeleri, başta siyasiler olmak üzere herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. 25’i CHP’li, 12’si AK Partili olmak üzere toplam 37 meclis üyesi bir oturum için aldıkları ücreti Dost Market’e bağışladı. Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda gündeme gelen öneri, hem CHP hem de AK Parti Grubu’nca oy birliği ile kabul edildi.

BU MARKETTE PARA DEĞİL İYİLİK GEÇİYOR! HABER İÇİN TIKLAYINIZ....
 
Başkan Atila’dan teşekkür
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, duyarlı davranışları nedeniyle tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Siyasilerin topluma örnek olmaları gerektiğini ifade eden Başkan Atila, “Dost Market en çok önem verdiğimiz projelerin başında geliyor. Bu nedenle meclis üyelerimizin bu proje sahip çıkarak destek olması çok anlamlı” diye konuştu.
 
Bornova Merkez ve Altındağ’da
 
Bornova Belediyesi’nin, ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ev ihtiyaçlarını, erzak paketleri ile değil istedikleri gibi seçip alabilmeleri için hayata geçirdiği Dost Market, Bornova Merkez ve Altındağ’da kısa bir süre önce açılan ikinci şubesinde hizmet veriyor. Raflarında gıdadan temizliğe, giysiden kırtasiye malzemesine 300 çeşit ürünün yer aldığı Dost Market’e Türk Kızılayı Bornova Şubesi aracılığıyla bağış yapılabiliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.