Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Böke'den Go-Kart açıklaması: Talana geçit vermeyeceğiz

Böke'den Go-Kart açıklaması: Talana geçit vermeyeceğiz

Güzelbahçe Yelki'de tarım arazisine ve doğal sit alanı içinde yer alan bölgeye Go-Kart pisti yapılması ile ilgili CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke de açıklama yaptı. Böke, "Çevre talanına geçit vermeyeceğiz" dedi.

  • Ege Postası
  • 12.08.2020 - 19:30

EGEPOSTASI- İzmir’in Güzelbahçe İlçesi Yelki Mahallesinde tarım arazisine yapılmak istenen Go-Kart pisti için Belediye Başkanı Mustafa İnce ve çevreciler günlerdir eylemini sürdürüyor. 

Öte yandan tarım arazisi ve doğal sit alanı olan bölgeye asfalt istemeyen çevreciler doğa için nöbet tutarken, Başkan İnce ve bölge halkına da destek çiğ gibi büyüyor.

Son oaolarak hafta başında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı MYK'da Genel Sekreterlik görevine getirilen zmir Milletvekili Selin Sayek Böke açıklama yaptı. Böke sosyal medyadan "Tarım, zeytinlik, üretim alanı gördüğünde gözünü rant hırsı bürüyen siyasi anlayış şimdi de İzmir Güzelbahçe’de tarım ve zeytinlik alanında go-kart pisti yapacakmış. Bu düzen değişecek, çevre talanına geçit vermeyeceğiz!" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.