Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Blogger Anneler’ Çocuk Müzesi’nde buluştu

‘Blogger Anneler’ Çocuk Müzesi’nde buluştu

Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü, internet dünyasının tanınmış ‘blogger’ anneleri ile çocuklarını ağırladı. Dev dinozor maketleri ile eğitim ve eğlencenin buluştuğu sergi adaları, konukların büyük beğenisini kazandı. ‘Blogger Anneler’ Çocuk Müzesi’nde buluştu

  • Ege Postası
  • 12.12.2018 - 10:30

Sosyal medyada ürettikleri içeriklerle dikkat çeken ve binlerce takipçiye ulaşan İzmirli anneler, Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti. Alanında Türkiye’de ilk olan müzeyi rehber eşliğinde gezen anneler, Dr. İlkay Zümrüt Algan’ın mikrobiyata ve beslenme konulu seminerine de katıldı. Çocukları ise kukla etkinliği ve dinozor atölyesinde keyifli anlar yaşadı. Yaklaşık 30 kişilik gruba takipçileri de eşlik etti. 

HAYRAN KALDILAR 

Yalı Mahallesi’nde bulunan müze; dev dinozor maketleri, çeşitli hayvan replikaları, eğitim adaları ve sergi alanlarıyla konuklardan tam not aldı. Yaşadıkları deneyimleri sosyal medya hesaplarından da paylaşan ‘internet fenomeni’ anneler, çocuklara bilim, eğitim ve eğlenceyi bir arada sunan müzeye hayran kaldıklarını ifade etti. 
Konuklar, İzmir’e kazandırılan bu yatırım için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a da teşekkürlerini iletti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.