Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Birlikten İzmir Doğar’ kampanyasında ne kadar bağış toplandı'

‘Birlikten İzmir Doğar’ kampanyasında ne kadar bağış toplandı'

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasında 49 milyon 180 bin lira toplandığını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 12.11.2020 - 17:21

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, pandemi döneminde üretim yapan tesislerin sektörleri ne olursa olsun üretime devam ettiğini, tarımın da bunlardan biri olduğunu söyledi. 

İzmir iş dünyası tarafından başlatılan "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasını anımsatan Yorgancılar, "Bir hafta sürede 50 milyon liraya yakın para topladık. Bugün itibariyle 49 milyon 180 bin lira. Bu birlik ve beraberliğin sonucu. Hedefimiz bir an önce arsayı alıp inşaata başlamak." dedi.

KÖŞGER: İZMİRLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, depremde tüm Türkiye'yi İzmir olarak yanlarında hissettiklerini söyledi. İzmir iş dünyası tarafından başlatılan "Birlikten İzmir Doğar" kampanyası için teşekkürlerini ileten Köşger, "Maalesef doğal afetler yaşanıyor. Olmamasını temenni ederiz ama oldu. Millet olarak yek vücut olmamız, İzmirli olarak bir dayanışma içine girmemiz çok kıymetli. İzmirlilere çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.