Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9403
%-0.09
Altın 2.439,540
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Birlik ve beraberlik” iftarında buluştular

“Birlik ve beraberlik” iftarında buluştular

Bayraklı Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “birlik ve beraberlik” iftarı Havuz Düğün Salonu’nda gerçekleşti. İftar programı Selimiye Cami İmamı Cengiz Çetin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Oruçlar açıldıktan sonra semazen gösterisi gerçekleşti. Bayraklı Belediyesi'nden

  • Ege Postası
  • 25.06.2016 - 10:08

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına, Başkan Karabağ’ın eşi Bahriye Karabağ, Bayraklı Müftüsü Osman Arslan, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, MHP Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın, CHP ve AK Partili meclis üyeleri, muhtarlar, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Tüm Yerel Sen 2 No’lu Sendika Başkanı Tamer Yiğit Güler, Genel-İş 6 No’lu Şube Başkanı Emine Yılmaz, Karşıyaka Gazi Muharipler Derneği Başkanı Halil Taşçı, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği üyeleri, Şehit Aileleri, Bayraklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Çelikkaya, Bayraklı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Fatih Ersen, çeşitli dernek başkan ve yöneticileri katıldı.

SEMAZEN GÖSTERİSİ

İftar programı Selimiye Cami İmamı Cengiz Çetin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Oruçların açılmasıyla birlikte Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Halil Altınköprü önderliğindeki koristler tasavvuf müziği eşliğinde ilahiler seslendirdi. Bu sırada semazen gösterisi gerçekleşti.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

Programda söz alan Karşıyaka Gazi Muharipler Derneği Başkanı Halil Taşçı, “Herkesin mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Bayraklı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Karabağ her zaman güzel şeylerin yanında oldu, güzel şeyler yaptı. Bu akşam da bizleri bir araya getirerek birlik beraberlik sağladığı için kendisine çok teşekkür ediyorum” diyerek Başkan Karabağ’a çiçek takdim etti. Başkan Karabağ da “Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz için bu çiçeği alıyorum” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK DİLEDİ

Bayraklı Müftüsü Osman Arslan ise, “Bazı şeyler bir araya gelmemize vesile oluyor. İçinde bulunduğumuz ay sebebiyle iftarda buluştuk. Oruçlarımızı tuttuk. Cenabı Hak iftarda tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin. Sağlık sıhhat içinde, barış, birlik ve beraberlik içinde huzur içinde cenabı hak yaşamayı nasip etsin. Bu iftarı düzenleyen, tertipleyen sayın başkanımıza da teşekkür ediyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.