Dolar 32,4954
%0.15
Euro 34,8195
%0.28
Altın 2.489,280
%1.1
Bist-100 9.543,00
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Birleşik Kamu İş, Başkan Soyer’i ziyaret etti

Birleşik Kamu İş, Başkan Soyer’i ziyaret etti

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu İzmir İl Temsilcisi Tamer Yiğit Güler, “Konfederasyonumuza bağlı sendikalar olarak elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız" dedi. Birleşik Kamu İş, Başkan Soyer’i ziyaret etti

  • Ege Postası
  • 24.05.2019 - 14:22

Birleşik Kamu İş Konfederasyonuna bağlı sendikalar (Tüm Yerel Sen, Eğitim İş, Genel Sağlık İş, Büro İş) İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Birleşik Kamu İş Konfederasyonu İzmir İl Temsilcisi Tamer Yiğit Güler, 31 Mart seçimleri sonrasında Türkiye’de yeni bir yapının oluştuğu İzmir modelinin tüm Türkiye’ye yansıdığı özellikle Ankara, İstanbul, Antalya, Adana, Mersin gibi büyükşehirlerin de İzmir gibi sosyal demokrat bir yönetim anlayışı ile yönetilecek olmasının sevindirici olduğunu ifade ederek önümüzdeki süreçte konfederasyona bağlı tüm sendikalarının demokratikleşme adına ellerini değil gövdelerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirterek sürece destek olduklarını ifade etti.

Güler, bürokrat atamalarında eşitlikten yana sosyal demokrat liyakata uygun kişilerin atanmasının İzmir’in vizyonunu daha üst seviyelere çıkaracağınıda sözlerine ekledi.

"Ya İzmir gibi olacağız ya da İzmir’de yaşayacağız"

Eğitim İş İzmir Şubeleri adına İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ahmet Cangı ise İzmir’in herkes tarafından rol model alındığını belirtti. Ahmet Cangı, "Milli mücadelenin 100. yılında tarihe tanıklık ettik Eğitim İş olarak 3 bin kişiyle bu haklı gururu yaşadık. Samsun’daki yürüyüşe her ilden çeşitli sivil toplum kuruluşları dernekler katıldı. Bizim İzmir Eğitim İş İzmir şubeleri pankartını gören herkesin ortak görüşü ve söyleminde “Çok şanslısınız İzmir’de yaşıyorsunuz, bizde ya İzmir gibi olacağız ya da İzmir’de yaşayacağız" sözleri hakim oldu.

Soyer: Halk bize 5 yıllığına bir yetki verdi bunu iyi değerlendirmeliyiz

Tunç Soyer Birleşik Kamu İş Konfederasyonu temsilcilerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 31 Mart seçimlerinde rakamsal olarak bir başarı kazanmadıklarını sadece halkın büyükşehirlerde kendilerine  bir şans verdiğini kazanılan büyükşehir, ilçe ve belde belediyelerinde beş yıllık süre içinde bu şansı iyi kullanmaları gerektiği vurgusunu yaptı. 23 Haziran’da  büyük bir gönüllüler ordusu ile  Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için İstanbul’da olacaklarınıda sözlerine ekledi.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu İzmir il temsilciliğinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaretine İl Temsilcisi Tamer Yiğit Güler ile birlikte, Tüm Yerel Sen Sendikası İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Bilal Altıner, Şube İdari Sekreteri Özkan Felek, Eğitim İş Şubeleri adına 2 No'lu Şube Başkanı Ahmet Cangı , yönetim kurulu üyeleri Cihan Cangöz, Mürvet Çetin, Tüm Yerel Sen İzmir 2 No'lu Şube yöneticileri Senem Köse Bektaş, Nazmiye Uysal ve Büro İş Sendikası İzmir Şube yönetim kurulu üyesi İrfan Yüca katıldı. Ziyaret sonunda Tüm Yerel Sen 2 No'lu Şube Mali Sekreteri Senem Köse Bektaş Tunç Soyer’e çiçek takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.