Dolar 32,5487
%0.03
Euro 35,0081
%0.52
Altın 2.426,200
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir yazar, bir şair okurlarla buluştu

Bir yazar, bir şair okurlarla buluştu

Konak Belediyesi'nin İzmir'de yaşayan yazar ve şairleri, okuyucuyla buluşturmak ve genç yazar adaylarını cesaretlendirmek için düzenlediği 'İzmir'de Edebiyat, Kitap İzleri' adlı etkinlik bu kez Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 15.04.2015 - 10:52
 Kültür ve sanatı kentin her noktasına taşımak hedefiyle her seferinde başka bir adreste yazarları ve kitaplarını okuyucuyla buluşturan Konak Belediyesi’nin yeni konukları şair yazar Hüseyin Yurttaş ve Mutlucan Güvendir oldu. Yurttaş’ın son kitabı ‘Onları Tanıdım’ ile Güvendir’in 'Şey' isimli kitapları yazar ve şair dostları tarafından irdelenerek okuyucularına daha yakından tanıtıldı.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Dil Derneği İzmir Temsilcisi Yunus Bekir Yurdakul'un sunumunu üstlendiği edebiyat buluşmasına 50. Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri, şairler, yazarlar ve edebiyatseverler büyük ilgi gösterdi. Çocuk kitapları ve şiirleriyle pek çok kez ödül alan Yurttaş’ın, ‘Onları Tanıdım’ isimli son kitabını Dr. Efdal Sevinçli ile Edebiyat Öğretmeni Batıgün Sarıkaya irdeledi. Hüseyin Yurttaş’ın ardından şair Mutlucan Güvendir’in ‘Şey’ isimli kitabını ise yazar ve şair dostları Altay Ömer Erdoğan, Hülya Deniz Ünal ve Sabahattin Umutlu mercek altına aldı. Yerel yazar ve şairleri Konak’ın farklı semtlerindeki merkezlerinde edebiyatseverlerle buluşturan Konak Belediyesi 'İzmir'de Edebiyat, Kitap İzleri' etkinliğine yeni yazar ve şairlerle devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.