Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7807
%0.14
Altın 2.497,300
%0.52
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir koltukta iki karpuz

Bir koltukta iki karpuz

İZMİR Barosuna kayıtlı avukat Abbas Karakuş, mesleğinin yanında yazarlık da yapıyor. 1997 yılında “Gözkapağı direnişleri" isimli şiir kitabını yazan Karakuş, iki romanının sponsor bulamadığı basılmak için beklediğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 29.05.2016 - 10:39

İZMİR - Diyarbakır'da doğan ilk, orta ve lise öğrenimini Ergani'de tamamlayıp, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitiren Abbas Karakuş, mesleğe sekiz yıl önce adım attı. Uzun bir süredir yaşadığı İzmir'de, 2007 yılından bu yana bir hukuk bürosunda, serbest avukatlık mesleğini sürdüren Karakuş, ilk kitabını 1997 yılında 'Gözkapağı Direnişleri' isimli Şiir'lerini yazdı. Ardından 'İnsan İnsan İle İnsan,' Şiir, 'Yalnızlık Uzaktaki Sevgili ' Öykü, 'Gündoğumunu beklerken' Anlatı / Öykü, 'Yalnızlığın Elleri' Şiir ve son kitabı Ali İsmail ve Berkin Elvan'ı anlatan 'Bir Hayata Dokunursan', romanını yazdı. 



'Bir Hayata Dokunursan' kitabının en çok satanlar arasında yer aldığını söyleyen Abbas Karakuş, “Yazdığım iki roman daha var. Onları maddi imkanım olmadığı için bastıramıyorum. Eğer bir sponsor çıkarsa o romanları da bastıracağım. Şiir ve roman yazmayı çok seviyorum. Kendimi adeta başka bir dünyada hissediyorum" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.