Dolar 32,4985
%-0.13
Euro 34,9388
%0.32
Altın 2.432,940
%0.4
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binali Yıldırım Parkı gün sayıyor

Binali Yıldırım Parkı gün sayıyor

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 650 bin metrekare alana sahip Göl Park’ta sona gelindiğini, parkın açılışını, adını verdikleri TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştireceklerini söyledi. Binali Yıldırım Parkı gün sayıyor

  • Ege Postası
  • 15.10.2018 - 10:44

EGEPOSTASI-İçerisinde iki adet iskele, amfi tiyatro, 3,9 kilometre yürüyüş yolu, şelale, gölet, cami, yedi büfe, balık restaurantı, çocuk oyun alanları bulunan Kemalpaşa Göl Park’ın resmi açılışına sayılı günler kala, vatandaşlarla göl üzerindeki kayıkla gezinti yapan AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, parka son Başbakan ve TBMM Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ın adını verdiklerini, yakında hizmete açacaklarını söyledi.

MECLİS BAŞKANIMIZA VEFAMIZI GÖSTERELİM İSTEDİK

Gölde kayıkla vatandaşlarla birlikte gezerek, Egepostası'na açıklamalarda bulunan Uğurlu, ilk tamamlanan Millet Bahçesi de olacak Göl Park’ın açılışına parka adını da verdikleri Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ı da davet ettiklerini, parkın açılışının Yıldırım’ın uygun olduğu tarihte gerçekleştirileceğini belirtti. Başkan Arif Uğurlu, “Biz burayı projelendirdikten sonra İzmirliler olarak bir türlü kıymetini bilemediğimiz ancak tüm Türkiye’nin kıymetini bildiği, hizmet ve gönül adamı, vefa adamı sayın meclis başkanımız Binali Yıldırım’ın adını verdik. İlk tamamlanan Millet Bahçesi olma özelliğiyle de ayrı bir anlam ifade ediyor. İzmirliler olarak sayın meclis başkanımıza Kemalpaşalılar olarak biz de vefamızı gösterelim dedik. Bu projeyi 3 yıl önce tasarladık, yüzde 99’u tamamlandı şu ana kadar, camisiyle yürüyüş alanlarıyla. Sadece maketlerimiz kaldı. Onlar da geldiğinde sayın meclis başkanımızın da uygun göreceği tarihte açılışını hep birlikte yapacağız” dedi.

İLÇEMİZE NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR

“300 bin metrekaresi göl alanı. Geri kalanı rekreasyon alanı. İçerisinde kafeteryaları, restaurantları, yürüyüş yolları var. Güzel bir tesis. Proje safhasında iken burası adeta balçık ve bataklıktı. Ama gölün içini oyarak hem su tutma kapasitesini bir milyondan iki milyona çıkardık. Hem de yaklaşık 100 bin metrekare alanı 6 metre yüksekliğinde dolgu yaparak müthiş bir yeşil alan Millet Bahçesi adı altında kazandırdık” diyen AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Kemalpaşa’nın denizi yok ama su üzerinde kayıkla gezilen, iskelesinde kahvaltı yapılan İzmir’in nadir ilçelerinden birisi oldu. Hani her belediye başkanı seçimlerde deniz getireceğiz der, millet de üstüne güler. Bizim böyle bir vaadimiz olmadı. Ancak biz harbiden denizi getirdik. İlçemize ne kadar hizmet etsek azdır” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.