Dolar 32,5862
%0.34
Euro 34,8456
%0.33
Altın 2.497,260
%0.51
Bist-100 9.648,00
%1.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binali Yıldırım’dan dikkat çeken paylaşım!

Binali Yıldırım’dan dikkat çeken paylaşım!

İYİ Partili Levent Özeren, Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım hakkında sosyal medyadan çirkin ifadeler kullanmıştı. Özeren paylaşım nedeniyle gözaltına alınırken, Binali Yıldırım manidar bir paylaşımda bulundu. Paylaşım kısa sürede binlece beğeniye ulaşırken, eşi hakkındaki çirkin ifadelere sessizce yanıt vermiş oldu.

  • Ege Postası
  • 10.07.2020 - 16:26

EGEPOSTASI- İYİ Partili Levent Özeren sosyal medya hesabından Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında “Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. ‘Etik değil’ diyene bak, böyle başa böyle tarak!” ifadelernş kullanarak çirkin bir paylaşımında bulundu.

Özeren bir süre sonra her kesimden gelen tepkiler üzerine paylaşımı sildi. Özeren dün gece geç saatlerde gözaltına alındı.

Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, sosyal medaydan manidar bir paylaşımda bulundu.

Yıldırım, 44 yıllık hayat arkadaşı Semiha Yıldırım birlikte çekildiği ve bir simidi ikiye bölüp paylaştıkları foroğrafı paylaştı. Paylaşımı daha da dikkat çekici kılan ise Yıldırım tek bir cümle bile not düşmemesi oldu. Paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.