Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bilal Doğan’dan Doğruca’ya tebrik ziyareti

Bilal Doğan’dan Doğruca’ya tebrik ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Belediye AK Parti Eski Grup Başkanvekili ve İş adamı Bilal Doğan Ak Parti Karabağalr İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı İrfan Doğruca’yı mekanında ziyaret ederek tebrik etti. Doğruca’ya görevinde başarılar dileyen Doğan, Doğruca’nın Karabağlar’da sevilen bir isim olduğunu ve verilen görevi hak ettiğini belirtti.

  • Ege Postası
  • 18.08.2018 - 11:43

AK Parti Karabağlar Meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partilinin bulunduğu ziyarette Doğan, tüm karoları birlik içinde görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

24 Haziran Seçimleri’nde Karabağlar İlçe Teşkilatı’nın büyük bir özveri ve gayretle çalışarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve partiye hizmet ettiğini vurgulayan Doğan, aynı azmi ve özveriyi belediye seçimlerinde de göreceklerinden emin olduğunu açıkladı.

BU SORUNLARI KİMSE HAK ETMİYOR

Karabağlar’ın İzmir’in ortasında unutulduğunu ve hak ettiği hizmetleri bir türlü alamadığını dile getiren Doğan, ilk yerel seçimlerde Ak Parti olarak Karabağlar Belediyesi’ni alacaklarını ve İzmir merkezi Ak Belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi. Karabağlar’ın mevcut yerel yönetim tarafından yıllardır ötelenen sorunlarının artık hasır altına itelemeyecek boyutlara ulaştığına dikkat çeken Doğan, ‘’Karabağlar konum olarak tam İzmir’in kalbinde yer almasına rağmen geçtiğimiz dönemlerde yapılan yanlışlardan dolayı bir türlü hak ettiği konuma ulaşamadı. Ne hizmet ederim, ne de hizmet ettiririm zihniyetiyle ne Karabağlar’ın ne de İzmir’in bir dünya kenti olma şansı yok. Ak Partili yönetimlerin iş başında bulunduğu belediyelerin geçirdiği dönüşüm ortadayken  İzmir’in en güzel ve en değerli konumuna sahip Karabağlar’ın yaşadığı sıkıntıları hiç bir Karabağlarlı vatandaşımız hak etmiyor. Ama ilk seçimde inşallah Ak Parti olarak Karabağlar yönetimini devralacak ve tüm bu sorunları çözeceğiz’’ diye konuştu.

BAŞARACAK ANLAYIŞ BİZ DE MEVCUT

Karabağlar’ın gelişiminde ve önümüzdeki seçimlerde teşkilata çok büyük görevler düştüğüne değinen Doğan, ‘’İrfan Doğruca önderliğinde teşkilatımızın 24 haziran seçimlerinde yeniden göstereceği konusunda hiç bir şüphem yok. Kendisi bulunduğu mevkinin öneminin bilincinde ve bu görevi başarıyla yürüteceği kesin. Diğer yandan kadınlarımıza ve gençlerimize de büyük görev düşmekte. Karabağlar’ın kentsel dönüşümden altyapıya, sosyal alanlardan aksayan belediye hizmetlerine kadar çok önemli sorunları var. Ancak hiç biri çözülemeyecek sorunlar değil. Yeter ki sorunları çözmek isteyen bir anlayış başa gelsin. Bu anlayış ise Ak Parti teşkilatlarında mevcut. Tekrar İrfan Başkanımıza görevinde başarılar diliyor ve her alanda yanında olduğumuzu buradan bir kez daha bildiriyorum’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.