Dolar 32,5885
%0.23
Euro 34,7705
%0.31
Altın 2.415,630
%-0.71
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Biçer: 2. Lig Türkiye'nin en zor ligi

Biçer: 2. Lig Türkiye'nin en zor ligi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 3 Aralık Pazar günü deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak Altay'ın teknik direktörü Cüneyt Biçer, "Ligin final haftalarına doğru tüm camiamızın destek ve motivasyonunun da artacağına eminim ve bu geçen sezon olduğu gibi bizi hedefe taşıyacak en büyük itici güç olacak." dedi.

  • Ege Postası
  • 29.11.2017 - 16:51

Biçer, Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Fethiyespor maçına kadar, ön bölgede baskı kuran ve öncelikle gol arayan bir oyun sistemi üzerinde durduklarını söyledi.

Bu sistemde kalelerinde gol pozisyonları verdiklerini belirten Biçer, şöyle konuştu:

"Sistemi daha dengeli bir hale çevirdik. Dolayısıyla kadro yapısında da değişikliğe gitmemiz kaçınılmazdı. Bandırmaspor maçıyla oyun anlamında tribünlerden yükselen eleştiri biraz da halen oyun sistemimizin oturmamasından kaynaklanıyor. Ligin şartlarına göre hareket etmeye devam edeceğiz. 2. Lig Türkiye'nin en zor ligi. En ufak hatanın cezalandırıldığı bir oyun var. Oyuncu grubumuzda genel performans yükseliyor, devre arası bu daha da artacak. Ligin final haftalarına doğru tüm camiamızın destek ve motivasyonunun da artacağına eminim ve bu geçen sezon olduğu gibi bizi hedefe taşıyacak en büyük itici güç olacak."

Biçer, bu haftaki rakipleri Hacettepe'nin oyuncu yetiştirme üzerine kurulu bir proje takımı olduğunu belirterek, "Grubumuzda evinde en az gol yiyen ekibe konuk olacağız. Ancak bizim de rakiplerimizle mukayese edildiğinde deplasman karnemiz kötü değil. Kolay bir maç olmayacak ancak hedefimiz, Ankara'dan galibiyetle dönmek." diye konuştu. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.