Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beyzbol sopalı vahşette yeni gelişme

Beyzbol sopalı vahşette yeni gelişme

İzmir'in Urla İçesi'nde geçtiğimiz 21 Nisan' da başından iki kurşunla ve vücuduna beyzbol sopası ile vurularak öldürülen iki çocuk babası 26 yaşındaki Deryan Kırmızıbel'in olayıyla ilgili ikisi kadın 10 kişi gözaltına alındı.Gözaltına alınanlar arasinda, kavgada silahla yaralanıp belden aşağısı felç olan ilçenin belediye başkanının eski korumasının da olduğu belirtildi. Beyzbol sopalı vahşette yeni gelişme

  • Ege Postası
  • 22.09.2017 - 10:06

Urla'nın tanınmış fırıncılarından Kadir Sefa'nın damadı olan, MHP eski ilçe yönetiminde yer alan evli ve iki çocuk babası Deryan Kırmızıbel' in kurban gittiği cinayetle ilgili gözaltı sayısı 10'a çıktı. Gözaltına alınanlar arasında, Belediye Başkanı'nın eski korumasının da olduğu öğrenildi. Cinayetin, yurt dışına kaçmak isteyen zengin bir kişi yüzünden çıkan anlaşmazlığın ardından işlendiği öne sürüldü. 

Deryan Kırmızıbel'i olay günü telefonla arayan yakınları, bir türlü ulaşamadı. Bunun üzerine durum polis ve jandarmaya bildirildi. Arama çalışmalarını bir yandan da kendileri sürdüren yakınları, 20 Nisan akşam saatlerinde Kırmızıbel'i, Çakallar Mevkii'nde yerde hareketsiz yatarken bulup, durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Deryan Kırmızıbel'in beyzbol sopasıyla dövülüp, başından iki kurşunla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Deryan Kırmızıbel'in cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan otopside de Kırmızıbel'in dövüldüğü ve başına isabet eden iki kurşunla öldüğü kesinleşti. Kırmızıbel'in öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İl Jandarma ve ilçe jandarma,Deryan Kırmızıbel'in öldürülmesi ile ilgili özel ekip kurdu.Ekipler,öldürme olayına karışan kişilerin tek tek kimliklerini tespit etti. İkisi kadın 10 kişiyi teknik ve fiziki takibe alan jandarma, olayı soruşturan savcının talimatıyla dün gece harekete geçti.Ekipler,10 kişinin adresine eş zamanlı operasyon düzenledi.Öldürme olayına karışıp,yardim ve yataklık ve suçu bilerek gizlemek suçlarından ikisi kadın 10 kişi gözaltına alındı.Şüpheleler sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.Gözaltına alınanlar arasında olayın yaşandığı İlçenin belediye başkanının bir kavga sırasında silahla vurulup,belden aşağısı felç olan eski korumasının da olduğu belirtildi.Ölen Deryan Kırmızıbel ile şüphelilerin göçmen kaçakçılığı işi yaptıkları,illegal yoldan yurt dışına kacmak isteyen zengin bir kişiyi kaçırmak için anlaşmazlığa düştükleri ve bu yüzden olayın meydana geldiği iddia edildi. (Karataş Haber)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.