Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beydağ'da ilk Gençlik Komisyonu toplantısı

Beydağ'da ilk Gençlik Komisyonu toplantısı

Beydağ Belediyesi Gençlik Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis kararı ile kurulmasına karar verilen Gençlik Komisyonu'nun ilk toplantısına, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve halktan konuya ilgi duyan gençler katıldı.

  • Ege Postası
  • 29.01.2020 - 16:48

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar “Gençlerin; kendi geleceklerini biçimlendiren kararlarda sadece mirasçı değil, aynı zamanda geleceğin mimarları olması gerekmektedir. Gençlik Komisyonu ilçemizde karşılıklı yönetişim anlayışıyla ve eşit ortaklık ilkesiyle beraber karşılıklı ilişkiler sistemi kurulmasını sağlayacaktır.” dedi. Başkan Yılmazlar, Beydağ’da her türlü olumlu oluşuma açık olduklarını belirtip yeni projeler üretilmesi için teşvik edeceklerini belirtti.

Toplantıya İzmir’den gelen Tamer Özşeker ve ekibi de katıldı. Tamer Hoca Elim Sende Projesinden bahsederek katılımcılara Beydağ’da da eğer isterlerse engelliler için bir şeyler yapılabileceğini anlattı. Çalışma grupları oluşturularak keyifli oyunlar oynanıp farkındalık yaratılmaya çalışıldı. Ayrıca gönüllük esasının her konuda ne kadar önemli olduğu vurgulandı.

Toplantı sonrası ilgili çalışma grubunda görev almak isteyen katılımcılar, isim ve soy isimlerini yazarak bir sonraki toplantılar için kayıt işlemlerini yaptılar. Yeni katılımlara açık olduğu bildirilen Gençlik Komisyonu’nun ikinci toplantısının 17 Şubat 2020 tarihinde saat 19.30’da Baraj Kır Lokantası’nda gerçekleştirilmesine karar verildiği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.