Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,0775
%-0.13
Altın 2.309,620
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beyaz Sivil İnisiyatif'in ilk durağı AK Parti

Beyaz Sivil İnisiyatif'in ilk durağı AK Parti

Türkiye’de devam eden şiddet olaylarının bitmesi için büyük bir girişim başlatan Beyaz Sivil İnisiyatif (İzmir) siyasi partilerin il başkanlarını ziyaret etmeye başladı. Beyaz Sivil inisiyatifin ilk durağı Ak Parti İzmir il başkanlığı oldu. Beyaz Sivil İnisiyatif önümüzdeki günlerde diğer partilerin il başkanları, büyükşehir belediye başkanı ve bazı sivil toplum örgütleri ile de bir araya gelecek.

  • Ege Postası
  • 10.02.2016 - 17:07
İzmir’de 113 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelmesiyle oluşan Beyaz Sivil İnisiyatif Beyaz bayrak ve zeytin dallarıyla barış çağrısı yapmasının ardından, ‘Analar Ağlamasın’, ‘Çocuklar Ölmesin’ demeye devam edeceklerini duyurmuştu. Barış girişiminde Beyaz Sivil İnisiyatifin ilk durağı Ak Parti İzmir il başkanlığı oldu. Ak Parti İzmir il başkanını makamında ziyaret eden Beyaz Sivil İnisiyatif yöneticileri il başkanına çiçek takdim etti, yakasına Beyaz Sivil İnisiyatif rozeti taktı.

BEYAZ SİVİL İNİSİYATİF’İ ANLATTILAR
Beyaz Sivil İnisiyatif yöneticileri il başkanı Bülent Delican’a Beyaz Sivil İnisiyatif’in misyonunu anlattı.Yaptıkları çalışmalardan da bahseden ve hedeflerini anlatan Beyaz Sivil İnisiyatif il başkanından barışa destek olmasını istedi.Delican bu hareketi önemsediklerini, Beyaz Sivil İnisiyatifin önemli bir misyon üstlendiğinin altını çizdi.
Ayrıca Beyaz Sivil İnisiyatif, Ak Parti il başkanı Bülent Delican’a hem partiler arası hemde toplumsal barış adına üçüncü göz olmaya ve arabuluculuk faaliyetlerini sürdürmeye gönüllü olduklarınıifade etti.

SONRAKİ DURAK CHP İL BAŞKANLIĞI
Cuma Günü CHP İzmir il başkanı Alattin Yüksel ile saat 16:00’da bir araya gelecek olan Beyaz Sivil İnisiyatif yöneticileri Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için de randevu talep etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.