Dolar 32,5038
%-0.11
Euro 34,9556
%0.36
Altın 2.430,750
%0.31
Bist-100 9.803,00
%0.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beyaz Saray'dan flaş açıklama: Nihai karara varılmadı

Beyaz Saray'dan flaş açıklama: Nihai karara varılmadı

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, ABD Başkanı Donald Trump başkanlığında Suriye gündemiyle toplanan Ulusal Güvenlik Konseyinde (NSC) "nihai bir kararın alınmadığını" açıkladı.

  • Ege Postası
  • 13.04.2018 - 01:58

Toplantının ardından yazılı açıklama yapan Sanders, Trump ile NSC ekibinin Suriye ile ilgili konuları görüşmek üzere bir araya geldiğini bildirdi. 

Sanders, açıklamasında, "Başkan, ulusal güvenlik ekibiyle Suriye'deki son durumu ele almak üzere yaptığı toplantıyı henüz bitirdi. Nihai bir karar alınmadı. İstihbarat raporlarını değerlendirmeye devam ediyoruz, müttefiklerimiz ve ortaklarımızla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Başkan bu akşam Cumhurbaşkanı Macron ve İngiltere Başbakanı May ile görüşecek." ifadelerine yer verdi. 

TRUMP VE MAY, SURİYE'YE YÖNELİK 'ORTAK TAVIRDA' ANLAŞTI

Sputnik'in haberine göre ABD Başkanı Donald Trump ile İngiltere Başbakanı Theresa May'in, Suriye'ye yönelik planlanan askeri müdahaleyle ilgili olarak yaptıkları telefon görüşmesinde, "gelecekteki kimyasal saldırıların engellenmesi konusunda" anlaştıkları bildirildi.

ABD Başkanı Trump, Suriye'de Beşşar Esad rejiminin kimyasal silah kullanımına ne şekilde cevap verecekleriyle ilgili yaptığı son açıklamada, "Bugün Suriye üzerine bazı toplantılarımız olacak. Neler olacağını göreceğiz. Durumu çok yakından izliyoruz." değerlendirmesini yapmıştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.