Dolar 32,5989
%0.38
Euro 34,8144
%0.24
Altın 2.506,400
%0.88
Bist-100 9.473,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beşiktaş'ta süreç nasıl işleyecek'

Beşiktaş'ta süreç nasıl işleyecek'

İçişleri Bakanlığı'nın görevden uzaklaştırdığı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yerine vekalet edecek isim için Belediye Meclisi'nde seçim yapılacak

  • Ege Postası
  • 05.01.2018 - 00:03

İçişleri Bakanlığı'nın görevden uzaklaştırdığı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yerine vekalet edecek isim Belediye Meclisi'nde yapılacak seçimle belirlenecek.

ATAŞEHİR'DE NE OLMUŞTU'

İstanbul'da bir başka CHP'li belediye başkanı Battal İlgezdi, 8 Aralık'ta Ataşehir Belediye Başkanlığı'ndan uzaklaştırılmıştı. 16 Aralık'ta Belediye Meclisi'nde yapılan oylama sonucunda İlgezdi'nin yerine vekalet edecek isim CHP'li İlhami Yılmaz olmuştu.

Hazinedar ile ilgili kararın ardından Beşiktaş için de benzer bir süreç yaşanacak. Belediye Meclisi'nde yapılacak seçim için belirlenecek tarihte başkanlığa vekalet edecek isim belli olacak.

 BELEDİYE MECLİSİ'NDEKİ DAĞILIM

Murat Hazinedar ile birlikte görevden uzaklaştırılan Belediye Meclisi üyeleri Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil dışında CHP'nin 26 üyesi daha bulunuyor. Belediye Meclisi'ndeki diğer üç koltuğun 2'si AK Parti'nin 1'i de İYİ Partili üyelerin.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.