Dolar 32,3658
%0.15
Euro 35,0442
%-0.06
Altın 2.325,090
%0.2
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Berna Laçin'in idam tweet'ine Alişan'dan tepki

Berna Laçin'in idam tweet'ine Alişan'dan tepki

Oyuncu Berna Laçin, cinsel istismar suçluları için istenen idam cezasına karşı çıktı. Laçin, "İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar,psikiyatrlar, psikologlar,toplum bilimciler ,hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!' şeklinde tweet attı. Laçin'e sert çıkan Alişan ise "Orada peygamber efendimiz yatıyor Berna hanım!!! Bu benzetme peygamber efendimizin yattığı yere bir hakaret!!" tepkisini gösterdi

  • Ege Postası
  • 04.07.2018 - 06:26

Ağrı'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla Ayemir'in cansız bedeninin bulunmasının ardından sosyal medya kullanıcıları idam istekleri için hashtag başlattı.

Oyuncu Berna Laçin, cinsel istismar suçluları için istenen idam cezasına karşı çıktı.

Laçin, ''İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar,psikiyatrlar, psikologlar,toplum bilimciler ,hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!'' şeklinde tweet attı.

 Gelen tepkiler üzerine Berna Laçin, ''İslamiyet ile ilgili tek kelime etmedim, kendi dinime niye laf edeyim!Deli miyim!

Medine’yi bir şehir olarak söyledim! İçindeki kutsalı ayrı şehirlerin bugünki toplum düzeni içinde yaşayanlar ayrı! Medine’de yaşayan Arapları kutsal saymak nasıl bir anlayış! Art niyetin de böylesi!'' şeklinde tweet atarak yanlış anlaşıldığını açıkladı.

ALİŞAN'DAN SERT TEPKİ

Berna Laçin'in bu sözlerine Alişan'dan çok sert tepki geldi. Alişan, "Medine topraklarını gidip görsün bence!! Orada peygamber efendimiz yatıyor Berna hanım!!! Bu benzetme peygamber efendimizin yattığı yere bir hakaret!!" ifadelerini kullandı.

Berna Laçin isimli sanatçı müsveddesi Peygamberimizin mescidi ve kabrinin bulunduğu Medine hakkında gayrimüslimlerin bile söylemeye haya edeceği çirkin bir iftirada bulunalı çok olmadı.

Laçin, açıklama getirmek isteyerek ''Yani şunu açıklamak bile o kadar saçma ki! Siz benim ne zaman herhangi bir inanç ile ilgili tek sözümü duydunuz ! Ayıp vallahi ayıp! Hem ayıp hem günah! Kavga ve kötülükten beslenen bir grup var Allahaşkına şeytana uymayın! Bırakın bir huzurlu yaşayalım ya'' yazdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.