Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7787
%-0.55
Altın 2.441,250
%0.21
Bist-100 9.946,00
%2.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama’yı tatlıya bağlayıp döndüler

Bergama’yı tatlıya bağlayıp döndüler

CHP Bergama İlçe Başkanlığında parti üyesi Hüseyin Kuşçu’nun basın toplantısı yapma isteği ilçe başkanlığınca kabul edilmemesinin ardından İlçe Başkanı Şimşek konuyu İl Başkanı Güven’e iletince Güven, “Yapamaz, mesajla duyurun” demişti. Duyurunun ardından Başkan Güven’in konuyu yerinde incelemek üzere görevlendirdiği il yöneticileri tüzük vurgusu yaparak konuyu tatlıya bağladı. İlçede Kuşçu’nun liste baskısı yaptığı iddia edildi. Bergama'daki sancıya anında müdahale

  • Ege Postası
  • 23.10.2017 - 15:01

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI -  Bergama CHP üyesi Hüseyin Kuşçu’nun bireysel hedefleri ve 2019 yolunda parti içi konuları ele alacağı basın toplantısı düzenleyeceğini duyurmasının ardından İlçe Başkanı Ayşe Şimşek toplantıya izin vermeyerek konuyu İl Başkanı Asuman Ali Güven’e iletmişti. Güven ise İlçe Başkanı Şimşek’ten gelen talep üzerine tüm parti üyelerine imzası olan mesaj gönderdi. Mesajında ilçe başkanlıklarında toplantıların yapılacağı makamları hatırlatan Güven hemen ardından İl Yöneticileri Şirin Akgül ve Ömer Berk Gönençer’i konuyu yerinde incelemek üzere görevlendirdi.

TARAFLARI DİNLEDİLER

İl Yöneticileri Akgül ve Gönençer’in bugün konuyu yerinde incelemek üzere  Bergama'ya gittiği ve tarafları dinlediği öğrenildi. Hüseyin Kuşçu ve ekibinin taleplerini dinledikten sonra taraflara tüzüğü anımsatan il yöneticilerinin basın toplantılarının İl Başkanı Güven’den gelen mesajda belirtildiği gibi yalnızca ilçe başkanı ve belediye başkanınca düzenlenebileceğini vurguladıkları ifade edildi. 

SORUN ÇÖZÜLDÜ

İl Başkanı Asuman Ali Güven Egepostası’na yaptığı açıklamada “Taraflarla bir araya gelerek arkadaşlarımız sorunları dinleyip tatlıya bağladı. Tüzüğe uygun olarak çalışmalar sürecek sorun yok” dedi.

LİSTEYİ BEN YAPARIM BASKISI

Öte yandan Bergama’da basın açıklaması yapmak için duyuru yapan ancak tüzük engeline takılan mahalle delegesi Kuşçu’nun İlçe Başkanı Şimşek’e “Bizim listemizle aday olacaksınız” baskısı yaptığı, Şimşek’in ise bu durumu kabul etmediği iddia edildi.

Bergama krizine acil heyet kuruldu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.