Dolar 32,3413
%0.28
Euro 35,0987
%-0.07
Altın 2.310,120
%1.43
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama’nın vizyon projeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

Bergama’nın vizyon projeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

Üç bin yıllık tarihi ve kültürel değerleri ile bir dünya markası olan Bergama için hazırlanan vizyon projelerin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunumuna saatler kaldı. 22 Şubat Cumartesi (yarın) saat 16.00’da Bergama’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanı Hakan Koştu’ dan vizyon projeleri dinleyecek. Bergama’nın vizyon projeleri

  • Ege Postası
  • 21.02.2020 - 23:39

Kültürel ve tarihi değerlerine rağmen bugüne kadar yeterli belediye hizmeti alamamanın sıkıntılarını yaşayan Bergama, 29 Mart Yerel Seçimleri’ni kazanan Hakan Koştu ile şahlanacağı bir döneme girdi. Şehirde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi sabırsızlıkla beklenirken Belediye Başkanı Hakan Koştu’ da ilçenin kötü gidişatına dur diyecek projelerin ön hazırlığı için gece gündüz demeden çalışıyor. Şehrin ortasında kalan stadyumun kaldırılıp yerine Millet Bahçesi yapılması, Selinos Deresi’nin ıslah edilip, dere etrafına yapılacak olan turistik tesislerle tarihi bölgenin ayağa kaldırılmasını ön gören ana projeler ile çevre yolunun merkez dışına alınıp, şehir içi trafiğin rahatlatılması ve yolların asfaltla kaplanıp, doğalgazın bütün Bergama’ya dağıtımının süratle gerçekleştirilmesi yönünde hazırlanan projeler gün sayıyor.

22 Şubat Cumartesi günü (yarın) İzmir’de Kuzey Ege Otoyolu’nun açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha sonra Bergama’ya geleceğini açıklayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Bergama’da ağırlamaya saatler kaldı. Tarihi kentimiz Bergama’da heyecanla Cumhurbaşkanımızı bekliyoruz. Belediyecilik tecrübesinden istifade edeceğimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Bergamamızı hak ettiği belediyecilik hizmetleri ile tanıştıracağız. 18 yıldır İzmir’e, Kuzey Ege’ye ve Bergama’ya birçok önemli hizmetler Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz sayesinde oldu. Bu hizmetleri, Belediye olarak yapacağımız projelerimizle daha da büyütmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.