Dolar 32,3780
%0.19
Euro 35,0278
%-0.11
Altın 2.324,000
%0.15
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama milyonluk projelerle şahlanıyor

Bergama milyonluk projelerle şahlanıyor

Her birisi milyonlarca lira değerinde olan yatırımlarla kadim Şehir Bergama'yı buluşturan Belediye Başkanı Hakan Koştu, Ak Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile birlikte TOKİ Sosyal Konutları, KYK Öğrenci Yurdu ve Çevre Yolu Projeleri'ni inceledi.

  • Ege Postası
  • 15.01.2021 - 10:59

Sahada gerçekleşen inceleme gezisine Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Kuzey Bölge Koordinatörü Rafet Uslu, Cumhur İttifakı Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin ve Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Duman'da iştirak etti.

BAŞKAN KOŞTU'DAN SÜREKLİ'YE TEŞEKKÜR

Tarihi geçmişiyle bir dünya markası olan Bergama'nın makus talihini değiştirmek üzere yaşama geçirilen vizyon projelere verdiği destek dolayısıyla Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ‘ye teşekkür eden Başkan Koştu, "Bugün Bergama'mız da Ak Parti İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’yi görmekten dolayı çok mutlu olduk. İzmir merkeze en uzak ilçelerden birisi olmamıza rağmen bizi hiç yalnız bırakmayan Sayın İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’ye hemşerilerimize sözünü verdiğimiz projelerimizi yaşama geçirirken verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

BELEDİYE ESKİ BAŞKANI ÜRPER'E ZİYARET

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve beraberindekiler projeler için gerçekleştirdikleri inceleme gezisinin ardından 2004-2009 dönemi Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper’e de bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.