Dolar 32,5136
%0.12
Euro 34,7226
%-0.03
Altın 2.500,950
%0.66
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama’daki saldırının ardından MHP’den ilk açıklama

Bergama’daki saldırının ardından MHP’den ilk açıklama

Bergama’da CHP’nin ilçe binasına yapılan saldırının ardından MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin’den açıklama geldi. Başkan Engin, saldırının MHP ile ilişkisi olmayan kişiler tarafından yapıldığını belirtirken, “CHP’ye geçmiş olsun ziyaretine gideceğiz. Orada gereken mesajı vermiş oluruz” ifadelerini kullandı. Bergama’daki saldırının ardından MHP’den ilk açıklama

  • Ege Postası
  • 24.05.2019 - 12:05

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- CHP Bergama İlçe Başkanlığı binasına gerçekleştirilen saldırının ardından MHP Bergama İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin açıklama yaptı. Olayla ilgili büyük üzüntü duyduklarını belirten Başkan Engin, faillerin emniyet mensupları tarafından belirlendiğini aktardı. Başkan Engin saldırganların MHP ile ilişkisi olmadığını da ifade etti. 

“ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Başkan Engin, partileriyle ilişkisi olmayan kişiler tarafından yapılan münferit bir saldırı olduğunu vurgularken, “Sadırganlar emniyet güçleri tarafından tespit edildi. MHP ile ilişkisi olmayan çocuk diyeceğimiz kişiler tarafından yapılan bir saldırı. Elbette böyle bir olayı onaylamamız mümkün değil biz şiddetle kınıyoruz” açıklamasında bulundu. 

“CHP’Yİ ZİYARET EDECEĞİZ”

Başkan Engin, CHP Bergama İlçe Başkanlığı’na en yakın zamanda geçmiş olsun ziyaretine gideceklerini belirtirken, “Neden yapıldığı anlaşılmayan yersiz bir saldırı. Sonuçlarının neler olabileceği görülmeden yapılan bir saldırı. Biz MHP teşkilatı olarak CHP’li yetkilileri ziyaret edeceğiz. Geçmiş olsun dileklerimizi iletirken orada gereken mesajı vermiş olacağız” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.