Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama’da Zeytin Park için düğmeye basıldı

Bergama’da Zeytin Park için düğmeye basıldı

Kadim şehir Bergama’nın geçmişten aldığı güçle, gelecekte daha düzenli olması için vizyon projeler hazırlayan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun sözünü verdiği Zeytin Park için düğmeye basıldı. İlçenin orta yerinde bakımsız bir şekilde duran vakıf zeytinliği tarihi şehir Bergama’ya yakışır bir şekilde yeniden düzenlenerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

  • Ege Postası
  • 14.01.2021 - 15:57

Vakıf zeytinliğine yapılacak olan Zeytin Park Projesi için Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven ile saha incelemesi yapan Belediye Başkanı Koştu, “Asırlık zeytin ağaçlarının bulunduğu sahayı, ‘Zeytin Park’ adı ile ilçemize yakışır bir şekilde, zeytin ağaçlarını koruyarak doğal bir park haline getireceğiz. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde hemşerilerimize sözünü vermiş olduğumuz bu projemiz, tarihi ilçemiz Bergama’da sosyal yaşamın kalbinin attığı önemli bir lokasyon olacak. Bu projemiz ile yıllardır atıl bir vaziyette duran bölgede hem asırlık zeytin ağaçlarını koruma altına almış olacağız. Hem de vakıf zeytinliğini şuan içerisinde bulunduğu bakımsız durumdan kurtarmış olacağız” dedi.

ATA YADİGRI TARİHİ CAMİLER VE YAPILAR İÇİN İNCELEME

Zeytin Park Projesi için sahada proje üzerinde çalışma yapan Belediye Başkanı Hakan Koştu, Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven ve beraberindekiler ayrıca Ulucami, Bedesten, Hacı Hekim ve Emir Sultan Cami restorasyon çalışmaları içinde incelemelerde bulundular.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.