Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama'da kurban bağışı kampanyası

Bergama'da kurban bağışı kampanyası

İzmir'in Bergama Belediyesi 'Bayram Paylaşmaktır' sloganıyla 'Kurbanını Seç Aşevimize Bağışla' adlı kampanya başlattı.

  • Ege Postası
  • 15.08.2018 - 11:54

Bergama Belediyesi Kapalı Hayvan Pazarı'nda, 'Kurbanını Seç Aşevimize Bağışla' adlı stant açıldı. Hayvan pazarında kurbanını alan ve bağış yapmak isteyen vatandaşlar, kurbanlığı belediye görevlisine vekalet vererek teslim ediyor. Ardından vekaleti alan görevli, vatandaşın kurbanını Bergama Mezbahasında kestirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Hayırsever vatandaşları kampanyaya destek vermeye çağıran Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Gönenç, "İşlevi açısından önemli bir sosyal merkez olan aşevimizle, bu şehirde kimse aç kalmasın diye büyük bir uğraş içindeyiz. Aşevinde hazırlanan yemekleri kapı kapı dolaşarak ve kimseyi rencide etmeden ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızı başlattığımız kampanyaya destek vermeye davet ediyorum. Şimdiden bağış yapan vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bakacak kimsesi olmayan, yemek yapamayacak durumda olan hasta, yaşlı, engelli veya kimsesiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlara, gıda mühendisi eşliğinde sıcak yemek ulaştırmak amacıyla açılan Bergama Belediyesi Aşevi, günde 500 aileye 3 kap sıcak yemekle ulaştırıyor. Yemek yardımı yapılacak vatandaşların, gerçek ihtiyaç sahibi olup olmadıkları ise titizlikle tespit ediliyor. Ayrıca her gün 80 kadar kişi, aşevinde yemek yiyor. Aşevi çalışanları ve ulaşım ekibi ise dağıtımı kimseyi rencide etmeden yapıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.