Dolar 32,3443
%0.08
Euro 34,9833
%-0.23
Altın 2.321,270
%0.04
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama'da bisiklet turu

Bergama'da bisiklet turu

İzmir'in Bergama İlçesi'nde Bergama Ulaşım Geliştirme Platformu (BUGEP) ile Bergama Adliyesi Personeli, ‘Avrupa Hareketlilik Haftası' nedeniyle bisiklet turu düzenledi.

  • Ege Postası
  • 22.09.2017 - 14:46

Her yıl dünyanın çeşitli kentlerinde 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası' nedeniyle Bergama'da bisiklet turu düzenlendi. Şehir içinde yapılan 2 buçuk kilometrelik tura Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi de katıldı. Bisikletli Ulaşımı Geliştirme Platformu Bergama Temsilcisi Fırat Avan, bu etkinliği çevreci ve sürdürülebilir ulaşım çözümleri konusunda farkındalık oluşturmak için düzenlediklerini belirtti.

Aynı zamanda Bergama Adliye personeli olan Fırat Avan, Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi, Bergama Adliyesi personellerinden Mehmet Güçtekin, Tuğba Başak, Şule Demirci, Soner Tünger ve Hıdır Çakır'ın işe bisiklet ile gelip gittiklerini de ifade etti. Avan, "Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle şehir içinde bir bisiklet turu düzenledik. Aynı zamanda işyerimize de bisiklet ile gidip geliyoruz. Diğer personeli de evinden işine bisiklet ile gidip gelen başsavcımız gibi bisiklet kullanmaya davet ediyoruz. Bergama'daki trafik sorununun da işe bisikletle gelip gitmekle aşılabileceğini düşünüyoruz. Ayrıca bu sayede hem güne spor yaparak başlanacak, hem de çevre kirliliğine katkıda bulunulacak" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.