Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama Belediyespor Sandıklıspor’u 2-1 yendi

Bergama Belediyespor Sandıklıspor’u 2-1 yendi

Bal ligi 8. grupta emin adımlarda şampiyonluğa koşan Bergama Belediyespor kendi sahasında misafir ettiği Sandıklıspor karşısında aldığı 2-1 skorla liderliği korumasını bildi. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

  • Ege Postası
  • 02.02.2020 - 17:37

Şubat ayı olmasına rağmen güneşli bir havada oynan maçı Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu, Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, Kulüp Başkanı Bilir Altay ve çok sayıda taraftar izledi. Sahada 90 dakika boyunca oyun üstünlüğünü koruyan Bergama Belediyespor, çokça gol pozisyonu buldu.  5 net pozisyon yakalayan takım bu pozisyonları file ile buluşturamamanın şansızlığını yaşadı. Sandıklıspor ilk yarıda penaltıdan gol bulurken, Bergama Belediyespor 36. dakikada Soner’in golüyle ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı. 2. yarıya da sahadaki üstünlüğünü koruyarak başlayan Bergama Belediyespor 71. dakikada penaltıdan Çağrı Tekin’in golüyle maçı, 2-1 aldı.

BAŞKAN KOŞTU’DAN YÖNETİM, TEKNİK KADRO VE SPORCULARA TEŞEKKÜR
Bal ligi 8. grupta mücadelesini sürdüren Bergama Belediyespor’a her müsabakadan başarı elde ederek çıktığı için teşekkür eden Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu, “Lig sonunda inşallah şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf biz olacağız. Bergama Belediyesporumuzu hak ettiği yere getirmek için mücadelemizi sürdürüyoruz.  Bu mücadelede emeği geçen Kulüp Başkanımız Bilir Altay’a, teknik kadromuza, sporcularımıza, taraftarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bergama Belediyesporumuz şampiyonluğu hak ediyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.