Dolar 32,5107
%0.07
Euro 34,8880
%-0.24
Altın 2.455,550
%0.79
Bist-100 9.891,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama Belediyespor'a dev sponsor

Bergama Belediyespor'a dev sponsor

LM Wind Power’ın Bergama’da bulunan rüzgâr türbini kanadı üretim tesisi, belediyenin spor kulübüyle sponsorluk anlaşması imzaladı.

  • Ege Postası
  • 20.03.2019 - 10:23

7 Mart 2019 İzmir -TÜRKİYE - GE Yenilenebilir Enerji bünyesinde faaliyet gösteren LM Wind Power şirketi, Bergama Belediyesi’nin spor kulübünün ana sponsoru olmak için anlaşma imzaladı. 70 metreye kadar uzunluktaki rüzgâr türbini kanatlarını üreten Bergama'daki LM Wind Power tesisi, Belediyespor kulübünün spor etkinlikleri düzenlemesi ve gençlere yönelik tüm spor dallarının teşviki konusunda destek verecek.

“TOPLUMUMUZA OLAN BORCUMUZU ÖDEMEK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

LM Wind Power Bergama Fabrika Direktörü Ozan Mamay, “Belediyenin spor kulübünü desteklemekten ve Bergama halkıyla daha fazla etkileşimde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün, yüzde 26'sı kadın olmak üzere 450 kişiyi istihdam ediyoruz ve çalışanlarımızın yüzde 90'ından fazlası Bergama bölgesinin vatandaşı. Bu yetenekli, kendini adamış insanlar işimizin temelini oluşturuyor ve toplumumuza olan borcumuzu ödemek için gerek zaman gerek kaynak ayırmamız bizim için önemli” dedi. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise; “Spor; sağlıklı, üretken, sosyal ve paylaşan bir neslin en önemli parçalarından biridir. LM Wind Power, şehrimizdeki önemli fabrikalardan birisi ve gençlerin spora olan ilgisini artırmak amacıyla Bergama Belediyespor’un çalışmalarını destekledikleri için mutluyuz” dedi.

Bergama Belediyespor zengin spor tesisleri ilegençlere çeşitli spor dallarındaeğitim olanağı sunan ve bisiklet turları, TwinTown Olimpiyatları gibi düzenli ulusal ve uluslararası spor etkinlikleri düzenleyen bir spor kulübü olarak faaliyet gösteriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.