Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bereket Enerji'den AKUT ile iş birliği

Bereket Enerji'den AKUT ile iş birliği

Bereket Enerji Üretim, yenilenebilir enerji santrallerindeki iş kazalarını tamamen önlemek amacıyla Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ile bir iş birliği yaptı.

  • Ege Postası
  • 19.04.2019 - 11:02

'2019 yılı için sıfır iş kazası' sloganıyla hedef belirleyen Bereket Enerji Üretim, bu çerçevede 'Afetlere karşı hazırlıklı olmak ve kazaları önlemek' konularını içeren bir eğitim gerçekleştirdi. Türkiye genelinde 30 yenilenebilir enerji santrali bulunan Bereket Enerji Üretim'in Genel Müdürü Ömer Fatih Keha, bir yandan ülke ekonomisi ve enerjisi için çalışırken, diğer yandan da insan hayatını korumaya yönelik bir anlayışı ilke edindiklerini belirtti. Keha, "Bünyemizdeki yenilenebilir enerji santrallerimizde insanı odağımıza alan, güvenlikten asla ödün vermeyen bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz, 2019 yılı için sıfır iş kazası. Bu hassasiyet ve sürdürülebilir üretim anlayışımızla eminiz ki ülkemiz için katma değer yaratan işlere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Bereket Enerji Üretim Genel Merkezi'nde gerçekleşen eğitimde konuşan AKUT Başkanı Recep Şalcı, afetler ve kazalara karşı mücadelede eğitimin rolünü anlattı. Eğitimden sonraki aşamanın planlama ve uygulama olduğu dile getiren Şalcı, şirketin santralleri için sahada periyodik çalışma gerçekleştirildiğini belirterek, "Amaç afetlere karşı hazırlıklı olmak ve olası kazaları önlemek" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.