Dolar 32,3316
%0.16
Euro 35,1655
%-0.05
Altın 2.243,490
%0
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BELGEM yine gurur kaynağı oldu

BELGEM yine gurur kaynağı oldu

Liselere Giriş Sınavlarında BELGEM (Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi) öğrencileri başarılarıyla yine gururlandırdı. BELGEM’de eğitimlerine destek kursuna devam eden öğrencilerin tamamına yakını Anadolu Lisesi, Anadolu Meslek ve Teknik Liseleri’ne yerleşirken, İzmir’in en önemli okullarını kazananların sayısı da dikkat çekti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine destek olma mücadelemiz sürecek.” dedi.

  • Ege Postası
  • 09.08.2018 - 10:05

OKS, SBS, TEOG ‘un yerini alan LGS (Liselere Giriş Sınavı) sonuçları açıklandı. BELGEM’de (Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi) Eğitime Destek Kurslarına devam eden öğrenciler başarılarıyla yine öğretmenlerini ve velilerini gururlandırdı.

Önemli okulları kazandılar

BELGEM öğrencilerinden 3’ü Fen Lisesi, 11’i Atatürk Lisesi, 13’ü Bornova Anadolu Lisesi, 10’u İzmir Kız Lisesi,  6’sı Cihat Kara Anadolu Lisesi, 20’si ise Yunus Emre Anadolu Lisesi olmak üzere İzmir’in en önemli okullarını kazandı. Toplamda ise 618 öğrenciden 582’i çeşitli Anadolu Lisesi ve Anadolu Meslek ve Teknik Liseleri’ni girmeyi başardı. Tercih sisteminde yapılacak düzenlemeyle birlikte BELGEM öğrencilerinin tamamının Anadolu ve Anadolu Meslek ve Teknik Liseleri’ne yerleşmesi bekleniyor.

Eğitim desteğimiz sürecek

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’daki öğrencilerin hedeflerine ulaşmaları için verdikleri eğitim desteğinin amacına ulaşması nedeniyle büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Atila, “Bornova Belediyesi olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine destek olma mücadelemiz sürecek.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.