Dolar 32,4898
%-0.15
Euro 34,9653
%0.39
Altın 2.435,270
%0.5
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediyeden jet müdahale! Başkan Kılıç: Bunun adı vicdansızlık

Belediyeden jet müdahale! Başkan Kılıç: Bunun adı vicdansızlık

Buca'nın cennet doğası Yıldızlar Mahallesi ormanlık alanı kaçak dökümler nedeniyle moloz ve hafriyat sahasına dönüştürülürken, Buca Belediyesi ekipleri alana jet müdahalede bulundu. Öte yandan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kimliği belirsiz kişiler tarafından ormanlık alana moloz ve çöp dökülerek doğaya zarar verildiğini belirterek, "Bunun adı vicdansızlık" dedi. Kılıç, Kılıç, vatandaşlara seslenerek, "Hep birlikte el ele verip, doğa ve çevre düşmanlarına dur diyelim. İhbarlarınız için 0232 439 10 10 numaralı hattımızı arayabilirsiniz." çağrısında bulundu.

  • Ege Postası
  • 09.01.2021 - 16:32

EGEPOSTASI- Buca'nın Yıldızlar Mahallesi yakınındaki ormanlık alanın moloz ve hafriyat döküm alanına dönüştürüldüğü haberleri üzerine Buca Belediyesi ekipleri jet müdahale bulundu.

Belediye ekipleri moloz ve çöp dökülerek zarar verilen alana Yıldızlar Mahallesi Muhtarı İsmet Dirbisoğlu refakatinde müdahale etti.

"BUNUN ADI VİCDANSIZLIK"

"Bunun adı vicdansızlık!" diyen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla ormanlık alana moloz dökülmesine tepki gösterirken, "Bucalının nefesine göz dikenlere asla geçit vermeyeceğiz." dedi.

Kılıç, vatandaşlara seslenerek, "Hep birlikte el ele verip, doğa ve çevre düşmanlarına dur diyelim. İhbarlarınız için 0232 439 10 10 numaralı hattımızı arayabilirsiniz." çağrısında bulundu.

"Bunun adı vicdansızlık! Yeşil alanlarda sürdürdüğümüz kararlı mücadeleye karşın doğa düşmanları dur durak bilmiyor.  Bu kez de Yıldızlar Mahallemizdeki  ormanlık alana kimliği belirsiz kişilerce moloz ve çöp dökülerek zarar verildi. İhbar alır almaz alana çıkarma yapan ekiplerimiz, Yıldızlar Mahallesi Muhtarımız İsmet Dirbisoğlu refakatinde müdahaleye başladı. Moloz ve çöplerin döküldüğü nokta yamaç bir alanda, yağan yağmur sonucunda balçık çamur zeminle kaplı ve alt tarafında vatandaşların ürünleri ekili olsa da zorlu koşullar karşısında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bucalının nefesine göz dikenlere asla geçit vermeyeceğiz. 

Hep birlikte el ele verip, doğa ve çevre düşmanlarına dur diyelim. İhbarlarınız için 0232 439 10 10 numaralı hattımızı arayabilirsiniz."

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.