Dolar 32,5874
%0.35
Euro 34,8475
%0.33
Altın 2.503,520
%0.77
Bist-100 9.682,00
%1.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediyeden 'doğa ve hayvan sevgisi' eğitimi

Belediyeden 'doğa ve hayvan sevgisi' eğitimi

BORNOVA Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilçedeki ilkokularda 'doğa ve hayvan sevgisi' eğitimleri vermeye başladı. İlki Altındağ İlkokulu'nda verilen eğitimde öğrencilere üzerinde kedi karikatürü olan tişörtler hediye edilirken, hayvanseverlik bilinci aşılandı.

  • Ege Postası
  • 04.11.2015 - 12:08
Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, bir sosyal sorumluluk projesi olarak 'doğa ve hayvan sevgisi' eğitimlerini başlattı. İlk eğitim Altındağ İlkokulu öğrencilerine verildi. Bornova Belediyesi'nin uzman veteriner hekimleri tarafından yapılan sunumda, hayvanları sevdikten sonra yapılması gerekenlerden, ısırmalarda yapılacaklara, evde hayvan beslemenin getirdiği yükümlülüklerden, sokak hayvanlarına yapılabilecek yardımlara kadar pek çok konuda bilgi verildi. Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün hizmetlerinin de tanıtıldığı eğitimler her hafta farklı bir okulda yıl boyunca devam edecek. 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, özellikle sokakta yaşayan canlıların inzanların yardımına ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Bu bilinçle Bornova Belediyesi olarak onlara gereken yardımı yapıyoruz. Ancak herkesin bu konuda bilinçli olması gerekiyor. Bir yandan şefkat gösterirken, bir kap yemek bi kap su koyarken bir yandan da onlardan geçebilecek hastalıklara karşı dikkatli olmamız gerekiyor. Veteriner arkadaşlarımız böyle geniş bir yelpazede çocuklarımızı bilgilendirmeye devam edecek" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.