Dolar 32,5887
%0.35
Euro 34,7713
%0.11
Altın 2.507,600
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye meclisinde alkışlı protesto

Belediye meclisinde alkışlı protesto

Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin toplantısı buruk geçti. Belediye Başkanı Mustafa İnce katılamadığı için meclis başkanlığını Başkanvekili Alpay Kandemir yaptı. Kandemir, meclis oturumunu açmadan önce Başkan İnce’ye yapılan saldırıyı kınamak amacıyla meclis üyeleriyle birlikte bir dakikalık alkışlı protesto gerçekleştirdi. Saldırı kınandı!

  • Ege Postası
  • 07.12.2017 - 09:39

Başkan İnce’nin koltuğu boş bırakıp, meclisi yöneten Kandemir, “Bildiğiniz gibi geçen cumartesi günü Güzelbahçeli vatandaşların oylarıyla seçilmiş belediye başkanımız sayın Mustafa İnce’ye eşinin yanında kalleşçe bir saldırı gerçekleşti. Ben bugün meclisi başkanvekili olarak yönetiyorum ama, bu yönetim hiç içime sinmedi. İsteyerek, heyecanlı olarak bu meclisi yönetmiyorum. Onun için bu koltuğun sahibi yanımıza dönünceye kadar ben de bu koltuğa oturmama kararı aldım.Bu koltuğu boş bıraktım. Geçen hafta Belediye Spor maçında karşı takımın yöneticileriyle anlaştım. Bir dakikalık bir protesto yaptık. Maç başladıktan sonra bir dakika kimse topa dokunmadı, öyle bir protesto yapmıştık. Henüz saldırının failleri bulunmadığı için bir protesto yapmak istiyorum ve hepinizi bir dakika boyunca alkışlı protestoya davet ediyorum” diye konuştu.  

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Kazım Çam, “CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı olarak belediye başkanımıza yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Güzelbahçemize yakışmamıştır. Bunu yapan cani veya canilerin en kısa sürede yakalanmalarını istiyoruz. Emniyet güçleri çalışmalarını yürütüyor. Eğer iki üç gün süre içerisinde failler bulunmazsa parti olarak eylemlere başlayacağız.” dedi.

Mecliste dinleyici bölümünde oturan AKP Güzelbahçe İlçe Başkan Yardımcısı ve İlçe Genel Sekreteri   “Sayın Belediye Başkanımız Mustafa İnce’ye yapılan saldırıyı kınıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe teşkilatı olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allahtan acil şifalar diliyoruz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.