Dolar 32,5946
%0.37
Euro 34,7901
%0.17
Altın 2.495,120
%0.43
Bist-100 9.444,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beklenen fuar açıldı

Beklenen fuar açıldı

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından seçkin binlerce yılbaşı hediyelik eşyasını ziyaretçilerine çok özel indirimli fiyatlarla sunan SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri başladı. Kültürpark'ta Hediyelik Eşya Günleri başladı

  • Ege Postası
  • 17.12.2015 - 13:30
26. kez İzmir Kültürpark Fuar Alanı 2 Nolu Sergi Salonu'nda açılan organizasyon daha ilk gününde ziyaretçilerinin gözlerini kamaştırdı. Fuarın kurdelesini ve pastasını nineler ve torunlar ile Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş birlikte kesti. İzmir Pastacılar ve fırıncılar Derneği'nin hazırladığı büyük pastanın başında açılışa katılanlar dilek tuttu. Açılışta ikram edilen 300 kişilik pasta fuar ziyaretçileri tarafından kısa sürede tüketildi. Fuarda her bütçeye uygun 1 TL'den 300 TL'ye kadar binlerce ürün stantlarda satışa sunuldu. Fuara katılan esnaf ekonomik sıkıntıları da göz önüne alarak ürünlerinde bu yıl geçen yılki fiyatlarda sattıklarını dile getirdi.



Kendi alanında SOUVENIR'ın Türkiye'nin en kapsamlı organizasyonu olduğuna dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, kolay ulaşımıyla kent merkezindeki Hediyelik Eşya Günleri'nin tek çatı altında katılımcılarının da ziyaretçilerinin de yüzünü güldürdüğünü söyledi. Gençer, “Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından farklı anlayışların eseri çok özel binlerce yılbaşı hediyelik eşya ve yöresel ürünler SOUVENIR kapsamında bir araya geldi. Bütçesi ne olursa olsun her yaştan vatandaşımız gelecek sevdiklerine sevgilerini gösterecek onları değerli hissettirecek bir armağanı gönül rahatlığı ile alacak" dedi. Fuarın açılışına katılan Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş 2015 yılının ülkemize acılı günler ve kötü anılar bıraktığını önümüzdeki 2016 yılının da umutların yılı olmasını arzu ettiklerini ifade etti. 



Hediyelik sektörünün önde gelen temsilcilerinden oluşan 200'ün üzerindeki firma organizasyon kapsamında stant açtı. Ziyaretçilerini farklı dünyalara taşıyan stantlarda Hediyelik eşyalar, Anadolu el sanatları, Antika ve sanat ürünleri, Yöresel ve doğal ürünler, El yapımı ürünler, Promosyon ürünleri, Bakır, Seramik, Çini, Kilim, İpek ürünler, Doğal taş ve Gümüş takılar, Çanta, ayakkabı, Gömlek, Kravat, Kemer, Cüzdan, Dekoratif ürünler ile kişiye özel hazırlanan hediyelikler sergileniyor ve sıcak satışları ekonomik fiyatlarla yapılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda 200 binin üzerinde vatandaşın ziyaret etmesi beklenen SOUVENIR 2015 26. Hediyelik Eşya Günleri 14 gün süre ile açık kalacak. Her gün 11.00-22.00 saatleri arasında İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda ziyaret edilebilecek organizasyon 30 Aralık akşamı tamamlanacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.