Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beautyderm’den erkeklere lazer epilasyon müjdesi!

Beautyderm’den erkeklere lazer epilasyon müjdesi!

'Erkeklerinde rahat edebileceği bir epilasyon yöntemi ile tanışması gerekiyor

  • Ege Postası
  • 22.08.2019 - 12:05

Erkekler kadınlara oranla daha sert ve fazla bir kıl yapısına sahip olmaktadırlar. Bundan dolayı bu kıllardan kurtulmak istedikleri zaman daha fazla acıya tahammül etmek zorunda kalmışlardır. Ancak artık erkeklerinde acı durumuna son verecek bir erkek ütüleme lazerepilasyon dönemi başlamıştır. Erkek ütüleme lazer epilasyon nedir diye aklınızda bir merak uyanmış olabilir. Sizi daha fazla merak ettirmemek için bu yöntemi kısa bir şekilde açıklayalım. Erkekler artık sakal üstünde ve ense bölgelerinde bulunan ve görüntü olarak oldukça rahatsızlık veren kıllardan buz lazer epilasyon yöntemi ile kurtulabilecekler. Üstelik bu yöntem tamamıyla acısız, ağrısız ve herhangi bir tahriş durumu yaşanmadan gerçekleşecek.  Yaklaşık olarak 4 seans sürecek olan buz lazer epilasyon tedavisi ile bu bölgedeki kıllardan rahat bir şekilde kurtulabilecekler. Erkekler için oldukça rahatsızlık veren sırt bölgesinde oluşan kıllar alınırken oldukça acı vermektedir. Bu acının yanında oluşan kızarıklık ve acı yaşanılan bir durum olarak bulunmaktadır. Ancak diğer bölgelerde olduğu gibi bu bölgede de acısız bir şekilde buz lazer epilasyon yöntemi sayesinde istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün olmaktadır.

Lazer Yaptırmadan Önce Ağda Uygulansa İşlem Yapılabilir Mi'

Bu soruyu oldukça fazla kişi sormaktadır. Buz lazer epilasyon yönteminin uygulanabilmesi için ağda yapılmaması gerekir. Eğer ağda yaptırdıysanız tüylerin tekrardan çıkmasını belemeniz gerekecektir. Bunun nedeni buz lazer epilasyon yaptırılırken cihazın tüy ve kıl köklerinizi fark edebilmesi gerekmektedir. Bunların fark edilir boyutta olabilmesi için herhangi bir ağda işleminin yapılması gerekmektedir. Eğer çalışma gibi bir durumunuz varsa ve kıllarınız kesin bir şekilde almanız gerekiyorsa o zaman jilet kullanmak sizin için faydalı olacaktır. Jilet, buz lazer epilasyon işlemi öncesinde yapılması tavsiye edilen bir işlem olduğu için sizin için bir sıkıntı yaratmayacaktır.

Buz lazer epilasyon işlemi yaptırırken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biride bu işlemi yapacak olan uzmanın seçilmesidir. İşlem uygulanırken daha önceden deneyim sahibi olunması oldukça önemli bir konu olmaktadır. Bunun için size yardımcı olacak ve deneyim sahibi olan Beautyderm bulunmaktadır. Beautyderm sayesinde ağrısı, acısız ve herhangi bir tahribat durumu olmadan tüm kıl ve tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.